Anasayfa Haber Bülten Sony Xperia Z2’nin Türkiye Fiyatı Açıklandı

Sony Xperia Z2’nin Türkiye Fiyatı Açıklandı

Xperia Z2 Türkiye’de satışa çıktı. İşte Sony’nin yeni akıllı cep telefonu Xperia Z2’nin resmi Türkiye fiyatı ve özellikleri…

sony-xperia-z2Sony Xperia Z2, daha önce başarılı olan Xperia Z ve Xperia Z1 modellerinden daha güncel ve gelişmiş bir akıllı telefon. Su ve toz geçirmezlik özelliklerine ilaveten 4K video çekimi, Sony’nin kendisine özel teknolojileri, en güncel Android işletim sistemi sürümü ile dikkat çekici bir model.

Xperia Z2‘nin suya ve toza dayanıklılık özelliği IP55&IP58 olarak sertifikalandırılmış. Kasasında alüminyum kullanılan Xperia Z2’nin siyah, beyaz ve mor renk seçenekleri bulunuyor. Elbette bu kasanın içerisindeki donanım önemli: Qualcomm’un Snapdragon 801 işlemcisi ve 3 GB RAM kullanılmış. Bu donanım 3200 mAh’lık bir batarya tarafından besleniyor. Snapdragon 801’in detaylarına baktığımızda 2.3 GHz’lik 4 çekirdekli güçlü işlemci ve Adreno 330 grafik yongası önemli avantajlar.

Ek teknolojiler olarak Dijital Gürültü Engelleme Teknolojisi ve geliştirilmiş batarya ömrü uzatma teknolojisi STAMINA Mode bulunuyor.

Sony Xperia Z2’nin resmi Türkiye fiyatı 2199 TL olarak belirlendi.

Sony Xperia Z1 İncelemesi için tıklayın…

Sony Xperia Z1 Compact İncelemesi için tıklayın…