Anasayfa Haber LG G3’ün Benchmark Testleri Ortaya Çıktı

LG G3’ün Benchmark Testleri Ortaya Çıktı

lg-g3

LG’nin merakla beklenen yeni amiral gemisinin ilk benchmark testleri de ortaya çıkmaya başladı.

Bu yılın en çok konuşulacak telefonlarından biri olacak LG G3 yakında kullanıcıyla buluşacak. Onlarca söylentinin ardından, artık net bilgiler ortaya çıkmaya başladı. Bu hafta içerisinde telefonun benchmark testleri ortaya çıktı.

İsterseniz önce benchmark testine sokulan modelin teknik özelliklerine bakalım. Telefon içerisinde Qualcomm Snapdragon 801 olduğunu görüyoruz. Model numarası MSM8975AC Snapdragon 801. Dört çekirdekli işlemci 2.5 GHz frekans hızında işlem yapabiliyor. Ayrıca içerisinde bir de Adreno 330 grafik işlemci bulunmakta.

LG G3’ün ekranı 2560×1440 çözünürlük sağlıyor. Bu da 720p kalitesinin dört katı, yani QHD demek. Bunda elbette Snapdragon 801 işlemcinin parmağı var. 25 GB’lık dahili depolama alanı mevcut. Telefon kutudan çıkarıldığında kullanıcıya 17.75 GB’lık bir alan kalıyor. MicroSD girişi sayesinde dahili depolama alanı 128 GB’a kadar yükseltilebiliyor.

Teste giren bu özelliklerin telefonun son hali olmadığını belirtmekte fayda var. LG, telefonun özelliklerinde son anda değişiklik yapabilir. Android 4.4 KitKat işletim sistemine sahip telefonun testlerinin oldukça iyi olduğunu görüyoruz. Farklı benchmark testlerinde, hemen hemen yakın puanlar toplamış.

Biz de Technopat ailesi olarak, telefon elimize ulaştığında en kısa sürede sizler için bir inceleme videosu hazırlayacağız. Aşağıdaki görsellerden benchmark testlerinin sonuçlarını görebilirsiniz.

lg-g3-benchmark-1

lg-g3-benchmark-2

lg-g3-benchmark-3

lg-g3-benchmark-4

lg-g3-benchmark-5

lg-g3-benchmark-6

lg-g3-benchmark-7Görsel kaynak: Slash Gear