Anasayfa Haber Orta Sınıfa Hitap Eden Sony Xperia T3 Resmen Tanıtıldı

Orta Sınıfa Hitap Eden Sony Xperia T3 Resmen Tanıtıldı

sony-xperia-t3

Sony’nin orta sınıf müşteriye hitap eden yeni telefonu Xperia T3 ortaya çıktı!

Japonya merkezli teknoloji devi Xperia ailesini büyütmeye devam ediyor. Xperia tasarımını koruyan ancak performans bakımından ortalama kalan yeni telefonu Xperia T3 resmen tanıtıldı. Telefon her ne kadar Z2 gibi bir havaya sahip olsa da, teknik özellikler bakımından, üst seviye kullanıcıları heyecanlandırmaya yetmiyor.

Telefon Londra’da düzenlenen bir etkinlik sırasında ortaya çıktı. Sony’nin açıklamasına göre 5.3-inçlik akıllı telefon pazarındaki en ince ürün olan T3, 720p çözünürlük sağlıyor. Elbette telefon Bravia ve Triluminos teknolojisine sahip.

İçerisinde dört çekirdekli 1.4 GHz frekans ayarında işlem yapabilen yonga var. 1 GB RAM ve 8 GB dahili depolama alanına sahip. Ayrıca bir microSD çıkışı ile depolama alanı artırılabiliyor. Arka kamera Exmor RS görüntü sensörüne sahip. 8 Megapiksellik fotoğraflar çekilebiliyor. Sony’nin geliştirdiği birçok fotoğraf yazılımı da bu telefon içerisinde mevcut.

Xperia tasarımına ve kalitesine sahip olan telefonun çıkış tarihi henüz kesinleşmedi. Orta sınıf müşteriye hitap ettiği için fiyatının da çok yüksek olmaması bekleniyor.