Anasayfa Haber Huawei Honor 6’ya Dair Bilgiler Sızdı!

Huawei Honor 6’ya Dair Bilgiler Sızdı!

huawei-honor-6-leak-photo-0

Huawei’nin önümüzdeki aylarda mobil pazara süreceği yeni telefonu hakkında bilgiler ortaya çıktı.

Çin menşeli Huawei bu yıl telefon gamını oldukça geliştirecek gibi gözüküyor. Firmanın hazırladığı telefonlar 2014 yılının en çok konuşulan cihazları olabilir. Yeni sızıntılar da bu söylentileri doğrular nitelikte.

Honor 6 (Bazı yerlerde Glory 6 olarak da bilinmekte) telefonuna ait bazı bilgiler ortaya çıktı. Apple ve Samsung’un amiral sınıfı telefonlarıyla rekabet edecek Honor 6’da parmakizi okuyucu bulunacağı söyleniyor. Ortaya çıkan görüntülerden de rahatlıkla anlaşılabiliyor.

Telefon yüksek performans sergileyen donanıma sahip. 8 çekirdekli, Huawei tarafından üretilen Kirin 920 telefona güç verecek. Bu işlemci 1.3 GHz frekans ayarında işlem yapabiliyor. Benchmark testlerinde Qualcomm’un Snapdragon 805 işlemcisine yakın puanlar aldığını görmüştük. 3 GB RAM kapasitesine sahip olacak telefonun 5-inçlik ekranı olacak. Bu ekran 1080p çözünürlük sergileyecek.

Huawei tüm kartlarını önümüzdeki hafta ortaya çıkarabilir. Cihazın öncelikli olarak Çin pazarına çıkması bekleniyor. Fiyatlandırma konusunda ise hiç bir bilgi yok.

huawei-honor-6-leak-photo-1

huawei-honor-6-leak-photo-2

huawei-honor-6-leak-photo-3

huawei-honor-6-leak-photo-4