Anasayfa Haber Bülten AOC, 27-inçlik Oyun Monitörünü Piyasaya Çıkartıyor

AOC, 27-inçlik Oyun Monitörünü Piyasaya Çıkartıyor

AOC, ekstra geniş 68.6 cm Full HD geniş ekran modeliyle oyun monitörleri ürün grubunu genişletiyor.

Modelin 144 Hz’lik olağanüstü yenileme hızı, 1 ms’lik ultra hızlı tepki süresi ve hızlı DisplayPort girişi de fark edilir bir gecikme, harekette bulanıklık ya da kırılma olmaksızın pürüzsüz hareketlerle oyunları hayata taşımayı sağlıyor. Etkileyici performansının yanı sıra, g2770Pqu modeli, Android cihazlar için MHL desteği, kapsamlı ergonomik ayar işlevleri ve monitörün tam içine yerleştirilmiş stereo hoparlörler gibi çeşitli bağlantı seçenekleri sayesinde, her oyunseverin kendi ihtiyaçlarına mükemmel şekilde uyarlanıyor.

Her alanda mükemmellik

68.6 cm (27″) TN paneli ile, AOC’nin Stil Ürün Grubu’ndaki g2770Pqu, ekran uzmanının sahip olduğu özel oyun monitörleri ürün grubundaki en büyük monitör. Bu dev ekran, özellikle oyunların tadını daha geniş bir mesafeden çıkarmayı seven oyuncular için uygun: koltukta elinde kablosuz bir kumanda ile oturup oyundaki en küçük kutuların içlerini bile rahatlıkla okuyabilirler ve g2770Pqu modelinin dev ekran ölçüsü ve 1920 x 1080 pikseldeki Full HD çözünürlüğe sahip canlı görüntüler sayesinde en küçük çizgisel ayrıntıların bile görsel parlaklığına hayran kalabilirler. En yoğun oyun aksiyonu anlarında bile, monitörün son derece kısa olan 1 ms’lik tepki süresi ve 144 Hz’lik harika yenileme hızı, hayalet görüntü, kırılma ya da hareket bulanıklığı olmayan, çok etkili bir oyun deneyimini garantiliyor. Böylece, oyuncu alabildiğine net görüntülerin ve kusursuz mükemmellikteki animasyonların her an keyfini çıkarabilir, bu da yalnızca göz yorulmasını azaltmakla kalmaz, aynı zamanda özellikle çok oyunculu oyunlar için de bir rekabet avantajı sağlar: g2770Pqu ile oynayan hiçbir oyuncu bird aha asla hedefini tutukluk yapan görüntüler nedeniyle kaçırmayacak. 300 cd/cm²’lik olağanüstü yüksek parlaklık ile kazanılan her zafer daha da çok ışıldayacak.

Oyuncular için daha çok güç

Her oyun tutkunu, tercih ettiği oyunu en keyifli hale getirmek için, bilgisayarını, konsolunu ve medya playback cihazlarını kendi oturma odasına nasıl entegre edeceğini en iyi şekilde bilir. g2770Pqu modeli, sunduğu zengin özellikler ve ayar seçenekleri ile oyuncuların tam da bunu yapmalarına olanak sağlıyor. Gelişmiş DisplayPort bağlantısı oyun PC’lerini ve Mac’leri bağlamada süper hızlı görüntü iletimi için kullanılacak birinci tercih iken, HDMI portu da kullanıcının oyun konsolları, Blu-ray yürütücüler, streaming cihazları ve hatta Android akıllı telefonları ve tabletler gibi çok çeşitli seçenekleri bile bağlamasını sağlıyor. Hatta g2770Pqu modelinin MHL işlevselliği sayesinde tabletlerdeki ekran içeriği kolayca 27 inçlik geniş ekrana yansıtılabiliyor. Bu mobil cihazlar, uyumlu diğer birçok ürün için de kullanılabilecek dahili USB 3.0 ve 2.0 konektörler ile kolaylıkla şarj da edilebilir. Bu çok yönlülüğe ek olarak, monitör ayrıca eğilme, sağa sola dönme, yükseklik ayarı ve pivot gibi geniş ergonomik seçenekler de sunuyor. Ayrıca, dahili 2 vatlık stereo hoparlörler hatırı sayılır sesleri ile g2770Pqu modelini her ev eğlence sisteminin merkez öğesi kılmakla da kalmıyor, aynı zamanda da ayrı hoparlör ihtiyacını ortadan kaldırarak alan açmaya ve kablo yayınını temizlemeye de yardımcı oluyor.

Eğlence ve çevre için harika

Bütün AOC oyun monitörlerinde olduğu gibi g2770Pqu modeli de, etkileyici performansı müthiş sürdürülebilirlik ile buluşturuyor. Ürünü, enerji tüketimini azaltmaya yardımcı olan akıllı Eco Modu ve e-Saver yazılım çözümleriyle donatıyor. Ekran ayrıca EnergyStar 6.0 ve TCO 6.0 gibi önemli çevre sertifikalarının sıkı kriterlerini de karşılıyor. AOC, bütün monitörlerinde olduğu gibi, bu yeni oyun modeli için de yerinde değişim hizmetini de içeren 3 yıllık garanti sunuyor.

g2770Pqu modelinin üretici tarafından tavsiye edilen satış fiyatı 749 USD +KDV. Piyasadaki AOC oyun monitörlerinin karşılaştırmalı tablosunu aşağıda bulabilirsiniz.

AOC oyun monitörü ürün grubu

Model

g2460Pqu

g2460Fq

g2460Pg

g2770Pqu

Fiyat

539 USD + KDV

439 USD + KDV

749 USD +
KDV

Çözünürlük

D-Sub/HDMI ile 1920×1080 @ 60Hz;
DVI-D/DisplayPort ile 1920×1080 @ 144Hz

Panel tipi (ölçüsü)

TN (61 cm / 24”)

TN
(68.6 cm / 27”)

Parlaklık

350 cd/m²

300 cd/m²

Tipik kontrast

1000:1

Tepki süresi

Griden griye 1 ms’e kadar

Konektörler

D-Sub
DVI-D
HDMI
DisplayPort

USB 2.0 x 4

D-Sub
DVI-D
HDMI
DisplayPort

DisplayPort

USB 3.0 x 2
USB 2.0 x 2

D-Sub
DVI-D
HDMI (MHL)
DisplayPort

USB 3.0 x 2
USB 2.0 x 2

Hoparlörler

2 x 2 vat

Ergonomi

-5°/+25° Eğilme

Yükseklik ayarı (130mm)

Sağa sola dönme

Pivot

-5°/+20° Eğilme

-5°/+22° Eğilme
Yükseklik ayarı (130mm)
Sağa sola dönme
Pivot

-5°/+25° Eğilme
Yükseklik ayarı (130mm)
Sağa sola dönme
Pivot

Diğer

Ses çıkışı, Eco Modu, e-Saver, i-Menu,
Kensington Güvenlik Kilidi, screen+,
VESA 100 mm