Anasayfa Haber Bülten Verbatim Ürünleri DataStar’da!

Verbatim Ürünleri DataStar’da!

Print

DataStar, ağırlıklı olarak Verbatim markalı USB bellekler, taşınabilir diskler ve bellek kartlarını satışa sunacak.

DataStar, ürün portföyüne yeni bir markayı daha ekledi. Veri depolama ürünleri konusunda dünyanın önde gelen markalarından Verbatim’in Türkiye distribütörü oldu. DataStar, çok geniş ürün yelpazesi olan Verbatim’in ağırlıklı olarak USB bellek, taşınabilir disk ve bellek kartlarını satışa sunacak.

1969 yılında kurulan ve veri depolama teknolojisinin gelişimini şekillendiren Verbatim, Mitsubishi Chemical Corporation Group’a (MCC) bağlı şirketlerden biri. Son beş yıldır optik disk pazarının lideri olan şirket uluslararası pek çok ödüle sahip.

DataStar Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Ulucan, depolama ürünleri alanında hem Türkiye genelindeki bayilere hem de tüketicilere yeni bir marka daha sunduklarını belirterek, “Verbatim, ürün kalitesine çok önem veren bir firma. Üretim aşamasında çok titiz testlerden geçen ürünler satışa sunuluyor. Pazarlama ve destek gücü de yüksek. DataStar’ın yaygın dağıtım ağı ve pazarlama gücü ile Verbatim’in gücünün birleşmesinden olumlu sonuçlar doğacağına inanıyoruz” diyor.