Anasayfa Mobil Civilization Revolution 2 Mobil Platforma Geliyor

Civilization Revolution 2 Mobil Platforma Geliyor

civilization-revolution-2-mobil

Civilization Revolution 2 adıyla duyurulan yeni Civ oyunu, mobil kullanıcılar için özel olarak hazırlanıyor.

Revolution ilk kez 2008 yılında konsol pazarı için piyasaya sürülmüştü. Bir sene sonrasında bu oyun iOS platformuna entegre edilmişti. Şimdi ise mobil platform için özel olarak yeni bir Civ oyununun geleceği duyuruldu.

Önümüzdeki ay içerisinde PC oyuncuları, Beyon Earth ile Civ serisini uzaya taşıyacak. Yayıncı 2K Games, Revolution 2 adı altında yeni bir oyunun da mobil platforma geleceğini duyurdu. Henüz oyunun detayları hakkında çok fazla bilgimiz yok.

İlk açıklamalara göre Civilization Revolution 2 içerisinde 16 farklı tarihi lider bulunacak. Bu kişilerin arasında Abraham Lincoln ve Gandhi gibi isimler var. Kullanıcılar mobil cihazları üzerinden dokunmatik olarak oyunu yönetebilecekler.

2 Temmuz tarihinde Civilization Revolution 2 iOS platformuna çıkacak. Android için henüz kesin bir tarih açıklanmadı. Ancak önümüzdeki yaz ayları içerisinde Android platformu için de bir duyuru yapılacağı açıklandı. 2K Games’in açıklamasına göre oyun Premium olarak yayınlanacak. Yani piyasadaki birçok Free-to-play oyununda görülen “para karşılığında hızlandırma, altın, asker satın alma” durumları bu oyun için geçerli olmayacak.