Anasayfa Haber Predator Yeniden Çekiliyor!

Predator Yeniden Çekiliyor!

predator

Robocop ve Terminator’den sonra, Predator için de yeni bir başlangıç geliyor.

Son yıllarda Hollywood’un en sevdiği işlerden biri de 80 ve 90’lı yıllara damgasını vurmuş filmleri yeniden çekmek oldu. Süper kahraman filmlerinin her üç ya da dört filmde bir sil baştan yapmasına alıştık. Zaten bunu yapmalarının arkasında biraz da hikayelerin çok fazla ilerlemesini engelleyen telif hakları gibi konular var. Ama iş sadece süper kahramanlarla kalmıyor, bir zamanların kült bilim-kurgu filmleri de bu yeni modadan payına düşeni alıyor.

Robocop’un yeniden çekilmesinin ardından, Terminator serilerinin de sıfırlanacağı biliniyor. Ancak yeni sızan bir habere göre, esas ilgi uyandıracak gelişme Predator ismini ilgilendiriyor. Yeni Predator filmini çekmeye hazırlanan ismin ise Shane Black olduğu söyleniyor. Shane Black 80’li yıllarda Lethal Weapon ve The Last Boy Scout gibi efsane aksiyon filmlerine imza atmış, ancak sonra uzun bir süre yeni film çekmemişti. Bu aradan sonra yeniden kamera arkasına dönen Black, Iron Man 3 ile yeniden adını duyurmuştu.

Yeni Predator filmini Shane Black yönetecek, ancak senaryoyu Fred Dekker’ın yazacağı tahmin ediliyor. Bu ismi de RoboCop 3’ün senaristi olarak hatırlayabilirsiniz. İşin ilginç tarafı, Shane Black’ın vaktiyle orijinal Predator filminde küçük bir rol almış olmasıdır. Umarız bu yeni film sevdiğimiz orijinal filmlerin hatırasını mahvetmez.