Anasayfa Haber Windows Phone İçin Photoshop Express Sürümü Çıktı!

Windows Phone İçin Photoshop Express Sürümü Çıktı!

photoshop-express-windows-phone

Windows Phone kullanıcılarının hasret kaldığı Photoshop Express, uygulama mağazasına düştü.

Windows Phone kullanıcıları, Android ve iOS kullanıcılarının 1 adım arkasında kalıyor. WP platformu için hazırlanan özel uygulamalar dışında kalanların, online mağazaya düşmesi biraz zaman alabiliyor. Bu uygulamalardan biri de Photoshop Express oldu.

Photoshop yazılımının mobil uygulaması olan Express, kullanıcılara fotoğraflarını kurgulama, renklendirme ve düzenleme imkanı sağlıyor. Instagram ve benzeri uygulamalarda sıklıkla karşılaştığımız filtreleme uygulamalarına nazaran, daha fazla seçenek sunuluyor.

Uygulama şu an Windows Phone Store üzerinden ücretsiz olarak indirilebiliyor. Uygulama içerisinde hali hazırda 20 farklı filtre efekti bulunuyor. Kullanıcılar dilerlerse, geniş seçenekler sayesinde fotoğraflarını düzenleyebiliyorlar. Düzenlenen fotoğraflar popüler sosyal medya sitelerinin yanı sıra, email ya da kısa mesaj olarak gönderilebiliyor

Windows Phone 8 ve Windows Phone 8.1 kullanıcıları bu uygulama için 32 MB alana ihtiyaç duyuyorlar. Ekran çözünürlüğünün de en az 480×800 olması gerekli. Şu an sadece İngilizce, Almanca, Fransızca, İspanyolca ve Portekizce desteği var.

Uygulamayı Windows Phone Store üzerinden indirmek için buradaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.