Anasayfa Haber Bülten Cooler Master, Storm Resonar Kulaklığını Duyurdu!

Cooler Master, Storm Resonar Kulaklığını Duyurdu!

1

Cooler Master, patentli Bass FX teknolojisi ile üretilmiş ilk oyuncu kulakiçi kulaklığı olan CM Storm Resonar’ı duyurdu.

Resonar, kristal ses ve güçlü bas üretebilen patentli bass FX teknolojisine sahip 8mm sürücü kullanır. Dış yüzeyi oyunculara en iyi kaliteyi sunabilmek için yüksek kalite alüminyumdan üretilmiştir.

Senin yolun, senin sesin

Bass FX teknolojisi kulaklıkların içindeki mıknatısların pozisyonları ayarlanarak sağlanır böylece harici bir yazılıma ihtiyaç duyulmaz. Kullanıcılar güçlü bas veya daha doğal ses modu arasında seçim yapabilirler.
CM Storm Resonar: Bass FX teknolojisine sahip kulakiçi kulaklık

Kaliteli Aksesuarlar

Resonar saf bir ses deneyimi sunarken aynı anda birden fazla bilgisayar ve mobil cihazlar ile uyumluluğu sağlamak için altın kaplamalı ses / mikrofon ayırıcı dahil birçok aksesuar ile birlikte gelir. Keskin bir ses sensörüne sahip dahili mikrofon arkaplan seslerinden etkilenmeden kayıt yapmanızı sağlar. Birbirine dolanmayan düz kablosundaki düğme sayesinde telefon çağrı ve oyun modları arasında geçiş yapılabilir. Ayrıca Resonar yolculuk sırasında güvenle taşıyabilmeniz için sağlam bir kılıfın içinde gelmektedir.

Tedarik

CM Storm Resonar Temmuzdan itibaren 39,90 Euro fiyatıyla satışta olacaktır.