Anasayfa Mobil The Witcher’dan Beklenmedik MOBA Hamlesi!

The Witcher’dan Beklenmedik MOBA Hamlesi!

the-witcher-battle-arena

Mobil platformlar için hazırlanan The Witcher Battle Arena oyununun MOBA olacağı duyuruldu.

The Witcher serisinin tutkunları, popüler oyunun mobil dünyaya geleceğini duyduklarında heyecanlanmıştı. RPG serisinin mobil oyunu çok yakında piyasaya sürülecek. Ancak şaşırtıcı bir şekilde The Witcher Battle Arena’nın MOBA türünde olacağı açıklandı.

Bu türün öncüleri DOTA ve LoL olmuştu. Pazarda mantar gibi MOBA türleri çıkmaya başladı. Oyunun yaratıcıları CD Projekt de, MOBA türünü mobil platforma taşıyarak cesur bir hamle yapmaya hazırlanıyorlar. Battle Arena’da bulunan kahramanların Witcher serisindeki dikkat çeken karakterler olacağı duyuruldu. Elbette serinin başrol oyuncusu Geralt bu oyunda olacak. Assasin of Kings olarak bilinen Letho, elf Eithne gibi karakterler oyuncuların beğenisine sunulacak. Ayrıca Nilfgaard dünyasından 5 farklı karakterin daha ekleneceği belirtildi.

the-witcher-battle-arena-2

CD Projekt oyunun diğer MOBAlardan farklı olacağını iddia ediyor. Yeni oyun türlerini Battle Arena içerisinde görecekmişiz. Oyunu tek başınıza oynayabileceksiniz. Ancak Battle Arena’nın keyfi Multiplayer platformda çıkacak gibi gözüküyor.

Firmanın Battle Arena için sunduğu en güzel fırsat ise pay-to-win özelliklerinin hiç birinin bulunmayacağını açıklamış olması. Oyuncular kazanmak ve yeni ögeler açmak istiyorlarsa, Battle Arena’yı oynamak zorundalar. Para ile öge satın almak isteyenlere gene seçenekler sunulacak. Ancak bunların oyun dengesini bozacak ürünlerin olmayacağı belirtiliyor.

The Witcher Battle Arena, oldukça iddialı bir mobil oyun olarak karşımıza çıkacak. Tamamen dokunmatik arayüzü ile bu yıl sonuna doğru Android, iOS ve Windows Phone platformları için piyasaya sürülecek.