Anasayfa Haber Office’in Yeni Sürümlerini Test Edin

Office’in Yeni Sürümlerini Test Edin

microsoft-office

Kelime işlemci programı denilince akla ilk olarak Microsoft’un Office paketi geliyor. Microsoft, yeni ürünlerin testini ise halka açık yapıyor.

Microsoft, son zamanlarda yeni Office üzerinde çalışıyor ve şirket bünyesinde programda hataların aranmasına yer veriyordu. Ancak Microsoft şimdilerde yüzünü dış dünyaya döndü ve yeni Office sürümlerinin çok daha az hata içermesini hedefliyor.

Dileyen kullanıcılar, Office’in yeni sürümünün beta versiyonunu test edebiliyorlar. Microsoft’un bu amaçla açtığı site daha yeni olmasına rağmen büyük çapta ilgiyi kısa sürede topladı. “Peki Microsoft test edilmesi için hangi uygulamalarda yardıma ihtiyaç duyuyor?” diye sorulacak olursa da öncelik olarak dokunmatik ekranlar geliyor.

Microsoft, Office uygulamalarının dokunmatik ekranlarla tam uyumlu olmasını istiyor. Mobil kullanıcılara en iyi Office deneyimini yaşatmak isteyen Microsoft’un yol programında Android uygulamaları da bulunuyor. Microsoft’un Android işletim sistemi için de böyle açık bir beta test programı yapıp yapmayacağı hakkında ise henüz bilgi bulunmuyor.

Microsoft’un Office için açtığı beta test programına buraya tıklayarak ulaşabilir ve kaydolabilirsiniz.