Anasayfa Haber Sony Xperia Z3 Compact’ın Teknik Özellikleri Sızdırıldı

Sony Xperia Z3 Compact’ın Teknik Özellikleri Sızdırıldı

sony-xperia-z3-compact

Sony’nin yeni mini model telefonu Xperia Z3 Compact’a ait teknik özellikler ortaya çıktı!

D580X model numarasıyla bilinen Xperia Z3’ün mini modeli Compact’ın teknik detaylarına ilişkin bilgiler sızdırıldı. Telefonun teknik özelliklerine baktığımızda, yüksek seviye performans gösterecek bir cihaz olduğunu anlıyoruz.

Xperia sızıntılarını takip eden DooMLoRD isimli kullanıcı telefonun teknik özelliklerini açıkladı. Sony’nin yeni amiral sınıfı telefonu içerisinde dört çekirdekli Snapdragon 801 işlemci kullanılmış. Bu işlemci 2.5 GHz frekans ayarında işlem yapabiliyor. Daha önceden cihaz içerisinde Snapdragon 805 kullanılacağı söyleniyordu. Anlaşılan o ki bu söylenti ayyuka çıktı.

 

Cihazın ekran boyutunun 4.5-inç olduğu söyleniyor. Ufak bir cihaz olduğu için maalesef 1080p desteği vermeyecek. Ama 720p destek vereceği kesin. Cihaz 2 GB RAM kapasitesi ile desteklenmiş. Ayrıca arka kısmında 20.7 megapiksellik bir kamera yerleştirildiği de gözlerden kaçmıyor. Sony, fotoğraf çekmeyi seven kullanıcıları unutmamış.

Sony henüz resmi bir açıklama yapmadı. Cihazın çıkış tarihi ve fiyatı hakkında detaylar önümüzdeki aylar içerisinde kesinleşecektir.