Anasayfa Oyun Titanfall’ın İkinci Genişleme Paketi Frontier’s Edge Duyuruldu!

Titanfall’ın İkinci Genişleme Paketi Frontier’s Edge Duyuruldu!

titanfall-frontiers-edge

Respawn Entertainment, başarılı oyunu Titanfall’ın ikinci genişleme paketinin detayları hakkında resmi duyuruda bulundu.

Titanfall piyasaya sürüldüğü andan beri en çok ilgi gören oyunlardan biri haline geldi. Gerek oynanışı, gerek grafikleriyle oyuncuların gönlünü kısa sürede fethetti. Geçtiğimiz yıl Mart ayında pazara sunulan oyunun ikinci genişleme paketinin de hazır olduğu belirtildi.

Frontier’s Edge ismi ile piyasaya sürülecek genişleme paketi içerisinde 3 yeni harita olacak. Bu haritalar: İzole edilmiş maden karakolu Dig Site, ilgi çekici güzelliklerle dolu sahil bölgesi Haven ve dağ yamacına yerleştirilmiş maden alanı Export. Henüz yeni haritalar için görsel yayınlanmadı.

Titanfall’ın ilk ek paketi Expedition 15 Mayıs tarihinde yayınlanmıştı. Eski pakette olduğu gibi yeni pakette de 3 harita bulunacak. Season Pass seçeneği 25 Dolar olarak daha öncesinde sunulmuştu. Season Pass biletine sahip oyuncular, Frontier’s Edge genişleme paketine hızlıca ulaşabilecek.

Henüz yeni genişleme paketinin hangi tarihte çıkacağı açıklanmadı. Ancak bir önceki paketin 15 Mayıs tarihinde çıktığı düşünülürse, önümüzdeki yaz aylarının bitmesiyle Frontier’s Edge’i de göreceğiz gibi gözüküyor.