Anasayfa Haber Bülten Penta Teknoloji ve TP-LINK’ten İş Ortaklığı

Penta Teknoloji ve TP-LINK’ten İş Ortaklığı

TP-LINK-logo

Penta Teknoloji, kablosuz ağ pazarının önde gelen üreticilerinden TP-LINK Türkiye ile distribütörlük anlaşması imzaladı.

Bu anlaşma ile Penta, TP-LINK ürünlerinin dağıtımının yanı sıra, proje ve çözüm firmalarına TP-LINK kurumsal ürünler tarafında da destek olacak.

Penta Satış Pazarlama Direktörü Murat İsen, TP-LINK ile işbirliğini ürün gamını zenginleştirme hedefi doğrultusunda önemli bir adım olarak gördüğünü belirtti. İsen, TP-LINK’in Penta ile hızla büyüyen akıllı ev pazarı ve özellikle KOBİ segmentindeki firmaların tüm network ihtiyaçlarını karşılayacak geniş ürün yelpazesiyle Türkiye pazarında büyüyeceğini vurguladı.

TP-LINK Ülke Müdür Yardımcısı Ali Dinçer ise, 2010 yılından bu yana kendi ofisiyle Türkiye’de faaliyet gösteren TP-LINK’in doğrudan satış yapmadığını, ürünlerin dağıtımını distribütörler ve onların bayileri aracılığıyla yaptıklarını söyledi. Dinçer; gelişen iş hacmi ve çeşitlenen ürünler sonucunda distribütörlük yapılarını yenileme kararı aldıklarını belirterek, sözlerine şöyle devam etti: “Penta, teknoloji sektöründe sürekli büyüyen, önemli bir tedarikçi. Bu işbirliğimizin sektörümüze de yeni bir soluk getireceğine inanıyoruz” dedi.