Anasayfa Haber AOC Screen+ İle Ekran Bölme Rehberi

AOC Screen+ İle Ekran Bölme Rehberi

AOC’nin Screen+ teknolojisi ile ekranı önce dörde, sonra üçe bölüyoruz. Siz de ekranınızı kolayca bölüp daha rahat çalışmak için bu kısa ve kolay rehberimizden yararlanabilirsiniz…

2560x1440p çözünürlükte AOC Q2770PQU ekranımız pek çok pencere ile aynı anda çalışma imkanı sunuyor. Biz de bunu değerlendirmek için AOC’nin monitörleri için sunduğu Screen+ yazılımını kurmayı ve kullanmayı gösteriyoruz.

Önce AOC’nin sitesinden Q2770PQU modeli için Screen+ yazılımını indiriyoruz. Ardından kuruyoruz. Dil seçeneklerini değiştiriyoruz, İngilizce’yi seçtikten sonra Görev Çubuğu’na yerleşen ikona tıkladığımızda ekranı bölebiliyoruz.

Daha sonra pencereleri sürükleyip bıraktığımızda çizgilerle bölünmüş alanlara otomatik olarak eşit bir biçimde konumlanıyorlar. Ekranı dörde bölme, ekranı üçe bölme gibi farklı seçeneklerimiz var. Asimetrik üçlü bölme seçenekleri de mevcut.

AOC Q2770PQU İncelemesi:

AOC Screen+ ile ekran bölmeyi sizlerle paylaştık, yeni videolarımız için kanalımıza abone olabilir, Technopat.net’i sitemizden takip edebilirsiniz. Teşekkürler.