Anasayfa Haber PlayStation 4’e 3D Görüntü Desteği

PlayStation 4’e 3D Görüntü Desteği

playstation-4-guncelleme

Update 1.75 ile birlikte PlayStation 4’e 3D Blu-Ray görüntü desteği getirildi.

Konsol savaşları son sürat devam ediyor. Nintendo, Sony ve Microsoft gibi firmaların başı çektiği bu savaş, önümüzdeki bir 10 yıl daha sonuçlanmayacak gibi gözüküyor. Firmalar daha güçlü makineler üreterek pazara sürüyor. Sadece donanımsal açıdan değil, yazılımsal açıdan da gelişmeler devam ediyor.

Konsolların tüm eğlence birimlerini bir araya toplaması için firmalar canla başla uğraş veriyor. Sony, yeni nesil oyun konsoluna fazlasıyla güveniyor. Sağladığı performans ile yeni nesil oyunlar da en üst seviyede oynanabiliyor. Japon firma Sony için yeni bir güncelleme sundu. Update 1.75 olarak bilinen güncelleme ile PlayStation 4 oyunları 3D Blu-ray formatına destek veriyor.

Daha önce bu deste yoktu. Yeni güncelleme ile oyunlar 3D olarak oynanabilirken, filmler de 3D olarak izlenebilecek. Yapılan açıklamalara göre Sony, çıkaracağı yeni güncellemeler ve özellikler ile platformunu zenginleştirmeyi amaçlıyor.

Öte yandan kullanıcılar halen PS4 için DLNA desteği bekliyor. Firma bu konuda resmi bir açıklama yapmadı. Ancak 2015 itibariyle gelecek bir güncelleme ile PS4 bu desteğe kavuşabilir.