Anasayfa Haber Call Of Duty 120 Dolar Eder Mi?

Call Of Duty 120 Dolar Eder Mi?

CoD_Atlas_Pro

Yeni çıkacak olan Call of Duty oyunu için kaç para vermeyi kabul ederdiniz?

Call of Duty: Advanced Warfare önümüzdeki Kasım ayının ilk günlerinde piyasada olacak. Activision meraklısı çok olan bu serinin son oyunundan olabildiğince para toplamak için harekete geçmiş. Oyun üç farklı paket halinde ön siparişe çıkmış durumda, ama bunlar ne sunuyor ve kaça geliyor, önemli olan nokta bu!

Öncelikle oyunun standart halini 59,99 dolardan alabiliyorsunuz. Daha fazlasını isteyenler için ise Atlas Limited Edition mevcut. 79,99 dolarlık fiyat etiketi olan bu pakette metal kutu içinde oyunun kendini, kılavuzunu, müziklerini bulabiliyorsunuz. Ayrıca oyun içinde kullanabileceğiniz bazı özel silahlar ve daha başka ürünler de mevcut.

Bundan daha da fazlasını isteyenler için en tepede Atlas Pro Edition yer alıyor. Bu pakette bir öncekine ek olarak Season Pass var ki, bunun sayesinde oyun için çıkarılacak tüm ek görev paketlerinde sahip olacaksınız. Daha da önemlisi bu pakette Atlas Exoskeleton ve Atlas Helmet bulunuyor. Tabii bu fiyata gerçekleri değil, oyun içinde kullanacağınız sanal örnekleri satın alıyorsunuz. Ama oyuna konu olan Atlas firmasının paralı askerlerinin kullandığı zırh ve miğfer çok işe yarayacaktır.

Karar vermek için Kasım ayına kadar vaktiniz var, demek isterdim. Ama az sayıda üretilen özel sürümlerin kısa sürede tükeneceğine şüphe yok. Kasım ayına kadar sizi aşağıdaki video ile baş başa bırakıyorum, doyasıya izleyin.