Anasayfa Video Kafa Ayarı Kafa Ayarı #10 – İnsanı Deli Eden Cep Telefonları

Kafa Ayarı #10 – İnsanı Deli Eden Cep Telefonları

Kafanızı bozan cep telefonu sorunlarına gereken Kafa Ayarı’nı yeni bölümümüzde yapıyoruz. Kullanıcıların çözüm bulmayan dertleri, gelip geçici sıcak gazdan ibaret yeni ve gereksiz özellikler; destansı başarısızlık hikayeleri ve çok daha fazlası Kafa Ayarı #10’da!

Birbirinden şık ve güzel cep telefonları inceliyoruz, her yeni model ile birlikte birbirinden ilginç özellikler ve yenilikler keşfediyoruz. Ancak akıllı telefon dünyasının bir de kanser haline gelmiş sorunlarına değinelim istedik. Bizi yer yer güldüren, yer yer kahreden akıllı telefon sorunları ve geçmişten geleceğe başarısız örnek telefonlar ile yeni Kafa Ayarı’na tekrar hoşgeldiniz!

Tasarımdan yazılıma, çok övülüp sonra ortadan kaybolan gelip geçici özelliklere kadar insanı deli eden cep telefonları dünyasına bu muhabbet ile giriyoruz.

Disclaimer: Kafa Ayarı tamamen eğlence amaçlı, tabiri caizse kafa dağıtma amaçlı bir programdır. Her telefon markasının ve modelinin seveni hatta hayranı mevcuttur. Hiç bir marka, model ve ürünü kötüleme amacı taşımıyoruz. Tamamen kişisel kullanıcı deneyimimiz ve eğlence amaçlı muhabbetimizden mamuldür. Marka ve modellerin ötesinde, teknoloji dünyasının dertleri üzerine bir sohbettir.

Videolarımızı beğeniyorsanız abone olmayı unutmayın…