Anasayfa Oyun Elite: Dangerous Beta Sürümü Başladı!

Elite: Dangerous Beta Sürümü Başladı!

elitemain

Uzay simülasyonu furyasına katılacak olan Elite: Dangerous’un Beta süreci başladı.

Son zamanlarda uzay simülasyonu türüne yönelik birçok oyun başlığı görmeye başladık. Çoğu da MMORPG özellikleri taşıyor. 90’lı yıllar boyunca oyuncuların gönlünü fethetmiş bu oyun türünün geri dönüşü muhteşem olacağa benziyor.

Önümüzdeki yıllarda No Man’s Sky, Star Citizen ve Eve: Valkyrie gibi oyunlar çıkacak. Bu türe yatırım yapan firmalardan biri de Frontier oldu. Firma geliştirdiği yeni uzay simülasyonu MMORPG oyunu Elite: Dangerous’un beta sürümünün başladığını bir fragman ile birlikte duyurdu.

Oyun henüz tamamlanmadı. Oyunun ön sipariş fiyatının 60 Euro olduğu açıklandı. Bu fiyatı veren oyuncular, Beta sürecine de katılabilecek. Fiyatının oldukça yüksek olması dikkatlerden kaçmadı. Ancak Elite: Dangerous, oyunculara kocaman bir evren sunuyor.

Beta süreci içerisinde 38.000 kubik ışık yılı mesafeye sığdırılmış 55 farklı yıldız sistemi bulunuyor. Oyun tamamlandığında yıldız sistemlerinin 400 milyarı bulacağı iddia ediliyor. Oyuncular kendi aralarında ses ve mesaj tabanlı olarak konuşabilecek. Online Single Player hikaye modunun yanı sıra, özel gruplar için görev sistemleri getirileceği belirtiliyor. Çıkış tarihi ise henüz kesinlik kazanmadı.

Oyunun betasına katılmak istiyorsanız, buradaki bağlantıdan ön sipariş vermeniz gerekiyor. Aşağıda da oyun hakkında yayınlanan ilk videoya göz atabilirsiniz.