Anasayfa Haber Windows Update 2 Ne Zaman?

Windows Update 2 Ne Zaman?

Windows 8.1

Windows 8.1 için gelecek yeni güncellemenin kesin tarihi belli oldu.

Microsoft’un Windows 8.1 için yayınlayacağı yeni büyük güncelleme, 12 Ağustos 2014 tarihinde kullanıcılara sunulacak. August Update (Ağustos Güncellemesi) adıyla yayınlanacak olan paket, Windows 8.1 için gelen ikinci büyük güncelleme olacak. 2015 başlarında Threshold kod adlı yeni ve çok büyük güncelleme gelene dek, Windows 8.1 için yeni bir Update gelmeyecek.

Önceden Update 2 olarak duyurulan, ancak August Update olarak değiştirilen bu yeni güncellemenin kurulması zorunlu olmayacak. Herhangi bir sebepten dolayı bunu pas geçmek isterseniz, ardından gelecek olan küçük yamaları almakta sıkıntı çekmeyeceksiniz. Ne var ki bu paketi kurmak isterseniz, Windows 8.1 kullanıyor olmanız şart, Windows 8 ile uyumlu değil.

Peki bu güncelleme neler getirecek? Değişimin büyük kısmı kaputun altında, gözlerden uzak noktalarda olacak, arabirimde ise çok küçük rötuşlar olduğu söyleniyor. Microsoft’un çoğu kullanıcı tarafından beklenen Başlat tuşu menüsünü bu pakete dahil etmeyeceği söyleniyor. Firma beklenen arabirim değişikliklerinin büyük kısmını Threshold’a saklıyor. Böylece bir sonraki Windows 9’un görsel olarak Windows 7 ile önemli benzerlikler göstermesi, sonuç olarak da tüketicinin ilgisinin artması sağlanacak.