Anasayfa Haber Lumia 730’un Görüntüleri Sızdırıldı

Lumia 730’un Görüntüleri Sızdırıldı

lumia-730

Superman kod adlı Lumia 730’nin Debian Red yüklü görüntüleri ortaya çıktı.

Lumia ailesine yeni katılacak Lumia 730’un ilk söylentilerinin çıkmasından bu yana oldukça zaman geçti. Lumia 720’nin halefi olacak telefonun, özçekim konusunda gelişmiş bir kameraya sahip olması bekleniyor. İlk olarak geçtiğimiz Nisan ayında söylentileri çıkan telefon hakkında ilk görüntüler de ortaya çıktı.

Debian Red yazılımının yüklü olduğunu gördüğümüz telefonun 5 megapiksellik bir ön kamerası bulunacak. Orta-sınıf müşteriye hitap etmesi beklenen telefonun, bu ön kamera ile fazlasıyla talep göreceği aşikar. Selfie Phone olarak da adlandırılmaya başlanan Lumia 730’un 4.7-inçlik bir ekranı olacak. Sızdırılan görüntüler sayesinde daha önceden çıkan söylentiler de doğrulanmış oldu.

Yeşil kasaya sahip telefonun birçok farklı renk seçeneğinin olması bekleniyor. Lumia serisinin en önemli özelliklerinden biri de renkli tasarıma sahip kapakları olmuştur. Cihaz hakkında daha fazla bilgi ortaya çıkmadı. Ancak Windows 8.1 güncellemesinin piyasaya resmen sürülmesiyle birlikte Lumia 730 hakkında yeni bilgilerin su yüzüne çıkacağı düşünülüyor.