Anasayfa Haber Gamescom Yaklaşırken Videolar Artıyor

Gamescom Yaklaşırken Videolar Artıyor

world_of_speed

Almanya’da yapılacak olan Gamescom 2014 fuarı yaklaşırken, firmalar ilgi çekebilmek için arka arkaya videolar yayınlıyorlar.

Her yıl Ağustos ayında Almanya’da düzenlenen Gamescom fuarı, Avrupa’daki en büyük bilgisayar oyunları temalı etkinliktir. Dünyanın dört bir yanından yapımcı, dağıtımcı ve basın katılımı olan Gamescom, bu yıl 13-17 Ağustos tarihleri arasında düzenleniyor. Oyun firmaları fuarda dikkat çekebilmek için yeni projeleriyle ilgili videoları arka arkaya yayınlıyorlar. Bu haberde sizlere üç farklı oyunla ilgili en yeni videoları getiriyoruz.

Mortal Kombat X

Efsanevi Mortal Kombat serilerinin bu en son oyunu NetherRealm Studios tarafından geliştiriliyor. Hem PC, hem de oyun konsolları için çıkarılacak olan oyunla ilgili yayınlanan en son video ise, ana karakterlerden biri olan Kano tarafından kullanılan dövüş tekniklerini konu alıyor. Videoda oyunun genel grafik kalitesi ve animasyonlarıyla ilgili fikir de edinebilirsiniz, ama henüz tamamlanmamış olduğunu da dikkate alın.

https://www.youtube.com/watch?v=uE8AgReRsGI

 

World of Speed

Project CARS adlı oyunu geliştiren Slightly Mad Studios, bir de F2P (ücretsiz) modelde yarış oyunu üzerinde çalışıyor. World of Speed adıyla duyurulan oyun internet üzerinden ücretsiz indirilip oynanabilecek. Ancak bu tür oyunlarda hep olduğu üzere arada ufak tefek para tuzaklarına da rastlayacağınıza şüpheniz olmasın. Grafikler çoğu modern yarış oyunuyla kıyaslandığında pek devrimsel olmasalar da fena görünmüyor, sonuçta her türden bilgisayar düşünülerek hazırlandıklarını da göz ardı etmemek gerekiyor.

 

Dead Island 2

Yager tarafından geliştirilen Dead Island 2, 2015 ilkbahar aylarında Deep Silver tarafından piyasaya dağıtılacak. İlk oyun belirli konularda olumsuz eleştiriler almasına rağmen çok büyük satış rakamına ulaşmıştı. İkinci oyun için de satış beklentisi yüksek, bu yüzden aynı anda PC, PS4 ve Xbox One için piyasaya sürülecek. Aşağıdaki video Deep Silver tarafından “Sunshine & Slaughter” adıyla yayınlandı ve oyuncuları Kaliforniya’da hoş bir tatil geçirmeye davet ediyor!