Anasayfa Haber Square Enix’ten Farklı Bir Oyun Geliyor

Square Enix’ten Farklı Bir Oyun Geliyor

life is strange

Square Enix, tasarım olarak bildiğimiz çoğu oyundan farklı olacak Life is Strange’i duyurdu.

Remember Me’nin geliştirici stüdyosu olarak bildiğimiz Dontnod Entertainment ve Square Enix işbirliği ile yepyeni bir oyun ufukta gözüktü. Square Enix’in internet sitesi üzerinden duyurulan oyun hem hikaye hem de oynanış açısından oyunculara pek çok yenilik sunacak.

Square Enix’in duyurduğu üzere Life is Strange, The Walking Dead gibi adventure tarzında olacak ve bölümlere ayrılacak. Life is Strange’in her bir bölümü ayrı bir şekilde satışa sunulacak. Oynanış olarak oyuncunun her bir bölümde verdiği kararlar, sonraki bölümün hikaye akışını etkileyecek. Bu şekilde oyunun dinamik hikayesinin oyuncuları oyuna bağlaması düşünülüyor.

life is strange 2

Life is Strange hikaye olarak da dikkat çekiyor. Uzun bir süre evinden uzak kalan Max Caulfield adlı ana karakterimiz, yaşadığı şehre dönünce eski arkadaşlarından Rachel Amber’ın gizemli koşullarda kaybolduğunu öğrenir. Rachel’ın kayboluşunu araştırırken bir diğer arkadaşı Chloe ile karşılaşan Max, zamanı geri alabilme yeteneğinin olduğunu farkeder.

Oyunla ilgili henüz birkaç görsel dışında materyal bulunmuyor. Ancak Square Enix’in belirttiğine göre önümüzdeki günlerde Almanya’da gerçekleşecek olan gamescom fuarında oyunla ilgili daha detaylı bilgiler paylaşılacak. Life is Strange PC, PS4, Xbox One, PS3 ve Xbox 360 platformları için yayınlanacak.