Anasayfa Haber Bülten Ultimaker 2 3D Yazıcı, 3Dörtgen Ayrıcalığıyla Satışa Sunuldu

Ultimaker 2 3D Yazıcı, 3Dörtgen Ayrıcalığıyla Satışa Sunuldu

Ultimaker 2

Ultimaker 2 modeli, şık tasarımı, hızlı ve kolay baskı çözümü ve sunduğu modifiye etme özgürlüğüyle kullanıcılarına eşsiz bir kalite sunuyor.

“Hayal et ve kolayca üret!” mottosuyla dikkat çeken Ultimaker 2, 3Dörtgen tarafından Türkiye’de 3D baskı meraklılarının beğenisine sunuldu. Yazılım, donanım ve elektronik yapısı tamamen açık kodlu olan Ultimaker 2, istenildiği gibi modifiye edilerek kullanılma imkanı sunuyor.

Kolay ve Esnek Kullanım

Bilgisayara ihtiyaç duymadan, kullanıcı dostu kontrol paneli sayesinde gayet kolayca kullanılabilen Ultimaker 2, ilk Ultimaker modelinde olduğu gibi yazılım ve donanımı açık kaynak kodlu olarak geliyor. Bu sayede Ultimaker 2’yi kullanacak olanlar cihazı kendi ihtiyaçlarına göre kolaylıkla modifiye edebiliyorlar. Ayrıca Ultimaker 2 hem PLA, hem de ABS filament kullanmak imkanı vererek kullanıcının maliyetlerde üreticiye bağlı kalmamasını sağlayıp, esnek bir kullanım deneyimi sunuyor.

357 x 342 x 388 mm boyutlarında olan Ultimaker 2, buna karşın 230 x 225 x 205 mm baskı hacmine sahip. Bu veriler ışığında sektördeki en küçük boyutlu olmasına karşın en büyük boyutlu baskı üretimi sunan ve masaüstü 3D yazıcılar arasında hacmin baskı alanına oranı en küçük modellerden biri olma özelliğini taşıyan ürün, 20 mikrona (0.02) kadar yatay baskı kalitesi ve 30 – 300 mm/s baskı hızıyla sınıfının en iyisi olmasıyla dikkat çekiyor. Ultimaker 2 düşük malzeme maliyetiyle de fark yaratıyor.

Ultimaker 2’ye, Türkiye’nin ilk ve tek 3D yazıcı konsept mağazası olan 3Dörtgen’den veya 3dortgen.com üzerinden ulaşabilirsiniz. Ultimaker 2’nin neler yapabildiğini ve 3Dörtgen’in diğer ürünlerini Youtube.com/3Dortgen sayfasından görebilirsiniz.