Anasayfa Haber Bülten Tmob, 3 Dalda Stevie Ödülleri’ne Layık Görüldü

Tmob, 3 Dalda Stevie Ödülleri’ne Layık Görüldü

tmob-logo

Tmob, dünyanın en prestijli iş dünyası etkinliklerinden biri olan Uluslararası Stevie Ödülleri kapsamında 3 ödül birden kazandı.

Geleceğe yönelik mobil servisler geliştiren ve tasarlayan tmob, iş dünyasının en prestijli organizasyonlarından biri olan Stevie Ödülleri’nden 3 ödüle layık görüldü. tmob, 250 personele kadar büyüklükte olan bilgisayar yazılım firmaları arasında “Yılın Şirketi” kategorisinde bronz ödül almayı başardı. Türkiye’nin en yaygın elektronik perakende mağaza zinciri Teknosa için geliştirilen mobil uygulaması ile ise iki farklı kategoride gümüş ve bronz olmak üzere iki ödül birden aldı.

Teknosa Uygulamasını İndirenlerin Sayısı 650.000’i Aştı

Teknosa mağazalarında yer alan her ürünü kullanıcıların ayağına getiren ve kullanıcı dostu bir arayüze sahip olan uygulama, Stevie ödüllerinin Stevie ödüllerinin “Alışveriş” kategorisinde gümüş, “Yardımcı Uygulamalar ve Hizmetler” kategorisinde bronz ödüle layık görüldü.

tmob’un iOS, Android ve Windows Phone gibi tüm öncü mobil platformlar için geliştirdiği ödüllü Teknosa uygulaması, bugüne kadar 650.000’den fazla kez indirildi. Kullanıcılara ücretsiz olarak sunulan uygulama, Teknosa’nın toplam online satışlarında %’10’luk paya sahip.

Ödüller hakkında detaylı bilgi için http://www.stevieawards.com/ websitesini ziyaret edebilirsiniz.