Anasayfa Haber iPhone 6’nın Yeni Görüntüleri Sızdırıldı

iPhone 6’nın Yeni Görüntüleri Sızdırıldı

iphone-6-1

Apple’ın yeni amiral gemisine dair yeni görüntüler ortaya çıktı.

Apple takipçileri yeni iPhone’un Eylül ayındaki tanıtımını heyecanla bekleyedursun, sızıntılar durmak bilmiyor. Feld and Volk sitesi iPhone 6’nın parçalarını bir araya getirmeyi başardı. Önümüzdeki ay tanıtılacak yeni telefonun son halinin de bu olduğu düşünülüyor.

iPhone 6 hakkında bugüne kadar onlarca sızıntı ve söylenti haber çıktı. Safir ekranının dayanıklılığı, TouchID butonunun güvenirliği, işletim sisteminin kullanılabilirliği gibi. Yeni sızdırılan görüntülerde iPhone 6’nın kenar tasarımlarına daha yakından bakma şansı yakalıyoruz.

Telefonun arka kapağında metal tasarım tercih edilmiş. Biraz da kıvrıma sahip olduğu belli oluyor. Bu metal kıvrım ön tarafa doğru uzanarak ekran panelinin altına giriyor. Telefonun sol kenarındaki ses açma/kapama düğmeleri yakın çekim görüntülerde rahatlıkla belli oluyor. Ayrıca alt taraftaki bağlantı yuvaları ile hoparlör kısmını da görebiliyoruz.

Feld and Volk ekibinin yaptığı açıklamaya göre bu model iPhone 6’nın son hali olmayabilir. Ancak telefonun tanıtımına oldukça az bir süre kaldı. Yani üzerinde fazla değişiklik yapılacağını düşünmüyoruz.

iphone-6-2

iphone-6-3

iphone-6-4