Anasayfa Haber iPhone 6, iWatch ve Dahası Bu Tarihte Ortaya Çıkacak

iPhone 6, iWatch ve Dahası Bu Tarihte Ortaya Çıkacak

apple-etkinlik

iPhone 6, iWatch ve diğer süprizler için son günler! Apple, büyük tanıtım etkinliğinin davetiyelerini dağıtmaya başladı…

Apple’ın büyük tanıtım etkinliğinin tarihi yaklaştı. 9 Eylül olarak duyurulan etkinliğin davetiyeleri de ortaya çıktı. Başta yeni iPhone 6 serisi olmak üzere Apple markası altında birçok yeni ürün de bu etkinlik sırasında ortaya çıkacak.

Söylentilere göre Apple bu etkinlik ile ilk giyilebilir cihazını kullanıcılarla buluşturacak. Beklentiler iWatch olarak adlandırılan akıllı saati gösteriyor. Ancak bir fitness ya da sağlık kol bandının tanıtımı da söz konusu. Ayrıca dev boyutlardaki yeni iPad Pro hakkında da ilk bilgileri bu etkinlik sırasında duyabiliriz.

9 Eylül olarak duyurulan tanıtım davetiyesinin altında “Wish we could say more – Keşke daha fazlasını söyleyebilseydik” yazıyor. Bu da Apple’ın birden çok ürününü tanıtacağına dair çıkan söylentileri doğrular nitelikte. Yani firmanın elinde fazlasıyla ürün var ve bunların hepsini etkinlik günü ortaya çıkartmayı planlıyor.

Önümüzdeki hafta içerisinde düzenlenecek etkinlikte, tanıtılacak ürünleri de hızlı bir biçimde Technopat üzerinden yayınlamaya çalışacağız. Bizi takip etmeye devam edin.