Anasayfa Haber iPhone 6, Teknik Özellik Konusunda Sürpriz Yapabilir

iPhone 6, Teknik Özellik Konusunda Sürpriz Yapabilir

kopya-iphone6-1

Son zamanlarda internete sızdırılan görüntülerden yola çıkarak, iPhone 6’nın RAM kapasitesi hakkında yeni bilgiler açığa çıktı.

Apple, 9 Eylül tarihinde büyük bir etkinlik ile yeni oyuncaklarını pazara sunacak. Elbette aralarında en çok ilgi gösterilen cihaz, iPhone 6 olacak. Yaz aylarının başlaması ile birlikte sızıntılara ve söylentilere doyamadığımız telefon hakkında yeni bir bilgi çıktı.

Daha önceden internete sızdırılan bir görüntüyü inceleyen Apple takipçisi, iPhone 6’nın RAM kapasitesinin iPhone 5S ile aynı olacağını keşfetti. Telefonun iç donanıma ilişkin sızdırılan görselde bulunan kodu araştıran takipçi, bunun 1 GB RAM kapasitesini işaret ettiğini bulmuş.

iphone-6-ram-kapasite-kod

Yukarıda da göreceğiniz üzere kırmızı ile 8 haneli bir kod belirtilmiş. Araştırmalara göre 8 haneli kod RAM modelini belirtmekte. Sonundaki “A” harfi ise 1 GB kapasiteyi işaret ediyor. Yani Apple cihazın RAM kapasitesini değiştirmemiş olabilir.

Bunlar tabi ki, gayri resmi açıklamalar. Önümüzdeki hafta yapılacak büyük etkinlik ile iPhone 6 hakkında ilk resmi bilgileri göreceğiz.