Anasayfa Haber Bülten Samsung, Gear S’i Tanıttı

Samsung, Gear S’i Tanıttı

Samsung Electronics, akıllı telefon deneyimini bileğe taşıyacak yeni nesil akıllı giyilebilir cihazlardan biri olan Samsung Gear S‘i tanıttı. Yeni Samsung Gear S, tüketicilerin değişen ihtiyaçlarına yanıt vermek üzere, 3G bağlantı ve giyilebilir teknoloji için optimize edilmiş özellikler içeren bir güncel akıllı giyilebilir teknoloji deneyimi sunuyor.

Samsung Electronics CEO’su, BT ve mobil iletişim Başkanı JK Shin konuyla ilgili açıklamasında; “Samsung, yenilikçi vizyonu ile heyecan verici ve hızla gelişen giyilebilir teknoloji kategorisine liderlik ediyor. Samsung Gear S, akıllı giyilebilir teknoloji fikrini ve mobil iletişim kültürünü yeniden tanımlıyor. Ürün, tüketicilerin hayatlarının her anında ve her yerde gerçek anlamda internete bağlı olmalarını sağlayacak” dedi.

Zarif ve kavisli bir Super AMOLED ekran ile esnek bir kayıştan oluşan Samsung Gear S, 3G bağlantısıyla, yeni ve güçlü bir giyilebilir teknoloji deneyimi sunuyor ve tüketicilere hareketli yaşam temposunda kusursuz şekilde eşlik ediyor.

Kavisli Super AMOLED ekran

Kullanıcı dostu arayüzüyle daha zengin bir görüntüleme deneyimi sunan ve 2 inç’lik kavisli Super AMOLED ekrana sahip olan Samsung Gear S, sohbet görünümü ve sıkıştırılmış font gibi özelliklerle, kullanıcıların tek bakışta mesajları ve bildirimleri okumalarına olanak tanıyor. Cihazın uyarlanabilir ekran seçenekleri ve değiştirilebilir kayışları ise kullanıcıların kendi tarzlarını yansıtmalarını sağlıyor.

 

Hayatın her anında internet

Samsung Gear S, Bluetooth ve Wi-Fi’ya ek olarak, kullanıcıların 3G ile sosyal ağlardan, takvimlerden ve uygulamalardan gelen bildirimleri telefonlarından uzaktayken bile sorunsuz bir şekilde alabilmesini sağlıyor. Cihaz, kullanıcıların aldıkları mesajları ekran üzerindeki klavyeyi kullanarak anında cevaplamalarına ve gelişmiş S Voice fonksiyonlarını kullanarak görevleri hemen tamamlayabilmelerine imkân veriyor. Samsung Gear S sayesinde kullanıcılar, sorunsuz bir şekilde doğrudan arama yapabiliyor ve aranabiliyor ya da akıllı telefonlarından yönlendirilen aramalara yanıt verebiliyorlar. Samsung Gear S, 3G ve Bluetooth bağlantıları arasında kolayca geçiş sağlayarak, akıllı telefonla eşleştirildiğinde bilgileri otomatik olarak senkronize ediyor ve tüketicilerin bağlantı yöntemini kontrol edebilmelerini sağlıyor.

Geliştirilmiş özellikler ve uygulamalar

Samsung Gear S’in sağladığı Spritz ileri okuma teknolojisi ve Facebook’la önemli sosyal bildirimleri hemen görme ve yanıtlama yeteneği, kullanıcıların akıllı telefonlarını yanlarına almadan da koşmalarına olanak tanıyan Nike+ Running gibi uygulamaları ile de dikkat çekiyor. Samsung Gear S, aynı zamanda çoklu sensörleri, entegre GPS’i ve güçlü S Health özellikleriyle, kullanıcılara mükemmel bir sağlık ve fitness desteği de sağlıyor.