Anasayfa Haber Korsan Sims 4 İndirenlere Sürpriz!

Korsan Sims 4 İndirenlere Sürpriz!

Electronic Arts oyunlarını korsan indirenler için Sims 4’ün içine sinir bozucu bir sürpriz saklamış.

The Sims 4 uzun süredir bekleniyordu ve çeşitli sebeplerle yaşanan ertelemelerden sonra, 2 Eylül tarihinde Kuzey Amerika pazarına çıktı. Çıktı çıkmasına ama, hemen ardından pek çok oyuncu Electronic Arts forumlarına girerek, oyunlarının bozuk olduğunu ve bu durumun düzeltilmesini talep etmeye başladı!

Bu şikayetçilerin bilmedikleri şey, Electronic Arts’ın oyunun içine korsan indirenler için küçük ve gayet sinir bozucu bir sürpriz saklamış olduğu gerçeğiydi! Electronic Arts doğal olarak bu bozulmaya maruz kalan herkesi oyunu orijinal olarak almaya davet etti. Bundan başka bir eylem gerçekleştirilmeyeceğini de açıkça ifade etti!

Eğer The Sims 4’ü korsan olarak indirir ve oynamaya başlarsanız, ilk başlarda herhangi bir sorun yaşamıyorsunuz. Ancak karakteriniz herhangi bir sebeple elbiselerini çıkardığı ilk anda sürpriz başlıyor. Eğer gerekli doğrulama yapılmadıysa, oyun korsan olarak kurulduğunu anlıyor ve harekete geçiyor.

Normalde Sims serilerinde bir karakter herhangi bir sebeple soyunduğu zaman, mesela duş almak için, karakterin vücudunun bir kısmı iri piksellerle sansür edilir. Karakteriniz giyindiği zaman bu sansür sona erer ve görüntü detayı normale döner. Ama eğer Sims 4’ü korsan kopyasından oynuyorsanız, bu sansürleme bir kez başladıktan sonra asla kaybolmuyor.

sims4_korsan
Sims 4 korsan indirildiğinde grafikler bu hale geliyor!

Aksine, sansür pikselleri yavaş yavaş yayılarak bir süre sonra tüm ekranı kaplıyor! Kısa süre içinde kendinizi 120×120 çözünürlükteki bir videoyu, tam ekran izlemeye çalışır gibi bir görüntüyle karşı karşıya buluyorsunuz! Tüm oyun dev pikseller tarafından örtülüyor ve buradaki ekran görüntüsünde de görebileceğiniz gibi, ekran çorbaya dönüyor. Bunun tek çözümü ise oyunu orijinal almak ve oynamak!