Anasayfa Haber TW: Rome 2 – Emperor Edition Ücretsiz Olacak!

TW: Rome 2 – Emperor Edition Ücretsiz Olacak!

Creative Assembly tarafından hazırlanmakta olan yeni DLC belirli oyunculara ücretsiz sunulacak.

Geçtiğimiz sene Creative Assembly tarafından yapılan ve Sega tarafından piyasaya sürülen Total War serisinden Rome 2, piyasadan karmaşık tepkiler almıştı. Kimileri oyunu fena bulmazken, bazıları da bunun Total War serilerinin şanına uygun bir yapım olmadığını öne sürmüşlerdi. Ancak Creative Assembly bu işin peşini bırakmış gibi görünmüyor.

Firma tarafından hazırlanmakta olan yeni DLC, 16 Eylül 2014 tarihinde Emperor Edition adıyla piyasaya sürülecek. Bu tarihten önce Total War: Rome 2 almış olan oyuncular, bu yeni DLC’yi ücretsiz olarak indirme hakkına sahip olacaklar. Ancak DLC çıktıktan sonra bu seçenek ortadan kalkacak, yeni gelenlere ücretli satılacak. Emperor Edition oynamak istiyorsanız ama Rome 2 almadıysanız, bu DLC’yi tek başına alıp oynama imkanınıza da olacak, çünkü tek başına hayli geniş senaryosu mevcut.

Emperor Edition dönem olarak efsanevi Roma imparatoru Augustus’un yükselişini konu alacak. Julius Sezar’ın yeğeni olan ve vasiyetinde yasal evladı olarak tüm mirasını bıraktığı Octavius, Sezar’ın bıraktığı yoldan ilerleyerek Cumhuriyet’i yıkmış ve yerine mutlak monarşi rejimini getirmiştir. Bu esnada Roma Sivil Savaşı yaşanmış, Roma Senato kuvvetleri ve hatta Sezar’ın eski yoldaşı Marcus Antonius ile Octavius arasında çok büyük, uzun ve kanlı bir iç savaş dönemi geçirilmiştir.

İşte Emperor Edition bu dönemi ve Octavius’un seferlerini konu alacak. Octavius’un adım adım Cumhuriyet’i yıkışına ve Augustus adıyla tahta çıkışına şahitlik edeceğiz. Aşağıda Creative Assembly tarafından Emperor Edition için yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.