Anasayfa Haber iTunes Kullanıcılarına Ücretsiz U2 Albümü Fırsatı

iTunes Kullanıcılarına Ücretsiz U2 Albümü Fırsatı

Apple, yeni cihazlarının duyurusunu yaptıktan sonra U2’nun en son albümünü iTunes kullanıcıları için ücretsiz olarak sundu.

Aylar süren söylentiler ve sızıntılardan sonra Apple’ın yeni oyuncakları sonunda resmiyet kazandı. iPhone 6, iPhone 6 Plus, Apple Watch ve Apple Pay en çok ilgi çeken ürünler oldu. Cupertino merkezli teknoloji devi bu cihazların arkasından yeni bir duyuru yaparak iTunes kullanıcılarını da sevindirdi.

U2 grubunun en son albümü Songs of Innocence, iTunes üzerinden ücretsiz olarak sunuldu. Apple’ın etkinliği sırasında U2 da ufak bir sahne şovu yapmıştı. Tek şarkılık konserden sonra Tim Cook ve Bono, iTunes’un dünya çapında yarım milyar kullanıcıya nasıl ulaştığına dair bir konuşma yaptılar. Bu konuşmadan daha önceden senaryolaştırılmış olduğunu da belirtmek gerek.

Konuşmaların ardından Tim Cook, U2 grubunun yeni albümünün ücretsiz olarak indirilebileceğini duyurdu. Kampanya bugün itibariyle başladı ve önümüzdeki Ekim ayına kadar devam edecek. Bu süreç içerisinde iTunes hesabınızdan giriş yapıp, U2’nun albümünü ücretsiz olarak indirebilir ve dinleyebilirsiniz.