Anasayfa Haber Neverending Nightmares Yakında Çıkıyor

Neverending Nightmares Yakında Çıkıyor

Asla bitmeyen kabuslar görmeye hazırsanız, 26 Eylül tarihini takviminize kaydedin.

Kickstarter üzerinde fon toplamaya çalışan pek çok oyun projesi var. Ancak bunlardan pek azı gerçekten yapım aşamasına geçebiliyor. Neverending Nightmares, yani “Bitmeyen Kabuslar” bu nadir projelerden biri. Başarılı bir Kickstarter kampanyasının ardından çeşitli yatırımcılardan da destek almayı başaran Infinitap Games, oyunu Amerika’nın büyük fuarlarından PAX Prime’da oyuncularla buluşturdu.

Burada da hayli büyük ilgi çeken oyun, çok yakında tamamlanacak ve bir gecikme olmazsa 26 Eylül 2014 tarihinde piyasaya çıkacak. Başı bir türlü dertten kurtulmayan Ouya oyun sistemi bu yapıma destek veren firmalardan biri, o yüzden oyun Ouya üzerinde de çıkacak. Bunun dışında Steam üzerinden satışa sunulacak olan yapım Windows, MacOS ve Linux işletim sistemlerini destekleyecek.

Neverending Nightmares tür olarak bir psikolojik gerilim ve korku oyunu olacak. Oyunda Adam adlı karakteri canlandıracaksınız. Adam bir kabus görmektedir ve en sonunda uyanır, ancak kendini daha da kötü bir kabusun içinde bulur. Adam her uyandığında kendini daha da karanlık ve korkunç bir ortamda bulmaya devam eder. Ancak Adam gerçekten uyanmakta mıdır, yoksa rüyasında kabus gördüğünü mü görmektedir?

Aşağıdaki video size oyunun tarzı ve atmosferi hakkında ciddi bir fikir verecektir. Gerek kara kalem tarzı çizimleri, gerek sıra dışı senaryosuyla, Neverending Nightmares bu yılın en başarılı bağımsız oyunlarından biri olmaya aday gibi görünüyor.