Anasayfa Oyun GTA 5’in Yeni Çıkış Tarihi Belli Oldu

GTA 5’in Yeni Çıkış Tarihi Belli Oldu

Rockstar Games’in fenomen oyunlarından biri olan Grand Theft Auto 5’in, PC, PlayStation 4 ve Xbox One için ne zaman çıkacağı açıklandı.

Rockstar Games, merakla beklenen duyuruyu yaptı. Grand Theft Auto serisinin son oyununun PC ve yeni nesil konsollara çıkış tarihi kesinleşti. GTA 5, 18 Kasım tarihi itibariyle PlayStation 4 ve Xbox One için sunulacak. PC oyuncularının ise yeni yıla kadar beklemeleri gerekiyor.

Söylentiler GTA 5’in yeni nesil konsollar ve PC platformuna aynı anda çıkacağını işaret ediyordu. Rockstar Games’in açıklamasına göre oyunun PC sürümü 27 Ocak 2015’te piyasaya sürülecek. Firma, oyunun yeni platformlarda daha iyi görüneceğinin sözünü veriyor. Grafik arayüzünde birçok yenilik sunulacağı açıklandı.Los Santos ve Blaine County’nin yeni sürümde çok daha iyi görüneceği vaat ediliyor.

GTA 5 içerik bakımından da birçok yenilik ile birlikte pazara sunulacak. Daha önce Xbox 360 ve PlayStation 3’te bulunmayan oyun içi özelliklerinin yeni sürüme ekleneceği belirtildi. GTA 5’e ön sipariş veren kullanıcılara, oyun içerisinde kullanabilecekleri 1 milyon dolar para hediye edilecek. Ayrıca hava durumu, yaban hayatı ve trafik sistemi gibi rastgele yaşanan olaylarla da gözle görülür gelişmeler olacağı belirtildi. Radyolara da 100 adet yeni şarkı ekleneceği duyuruldu.

Rockstar Games  oyunun yenilenmiş halini içeren bir de tanıtım videosu yayınladı: