Anasayfa Haber Skype İle Yer Bildirmek Artık Mümkün

Skype İle Yer Bildirmek Artık Mümkün

Windows Phone kullanıcılarına sunulan yeni özellik ile Skype üzerinden yer bildirimi yapılabilecek.

Microsoft, uygulama ve servislerini güncellemeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde OneDrive’ın dosya kapasitesini 10 GB’a çıkaran firma şimdi de Skype’a el attı. Windows Phone üzerinden Skype kullananlar, artık yer bildirimi yapabilecekler. Hatırlarsanız, geçtiğimiz yıllarda Skype birçok değişikliğe uğramıştı. Kullanıcılar mobil uygulama üzerinden mesajlaşabiliyorlar, görüntülü konuşabiliyorlar. Şimdi ise bulundukları yeri arkadaşlarıyla paylaşabilecekler.

Yer bildirimi uygulaması mobil pazarda büyük bir yenilik değil. Sadece bunun için geliştirilmiş onlarca program var. Microsoft, Skype’a getirdiği bu yeni özellik ile uygulamayı daha sosyal bir hale getirmeye çalışıyor. Haritada bulunduğunuz yeri arkadaşlarınızla paylaşarak, kısa sürede plan program yapmanıza olanak sağlıyor.

Bu güncellemenin getirdiği bir diğer yenilik ise, sohbet ettiğiniz kişilerin uyarı mesajlarını açıp kapatmanıza izin vermesi. Böylece yoğun mesajlaşma esnasında devamlı uyarı duymaktan kurtuluyorsunuz. Bu güncelleme şimdilik sadece Windows Phone telefonlar için geçerli, diğer platformlar için bir açıklama yapılmadı.