Anasayfa Haber Bülten ASUS RoG, Gladius Oyun Faresini Sunar

ASUS RoG, Gladius Oyun Faresini Sunar

Ergonomik olarak tasarlanmış kablolu optik fare, 6400dpi optik sensör ve ASUS’a özgü özelleştirilebilir tıklama duyarlılığı ile performansta rakip tanımıyor.

ASUS Republic of Gamers, ROG Gladius optik kablolu oyun faresini tanıttı. Son derece gelişmiş özelliklere sahip olan fare, FPS oyunlarda hassas kontrol, ergonomik kontrol ve rekabet avantajı isteyen oyunseverler için sağ ele göre tasarlandı. Özelleştirilebilir tıklama duyarlılığı için kolay geçiş yapılabilen özel bir düğme soketi, iki düzeyli oyun içi DPI düğmesi, yan tarafta iki ergonomik kaydırmalı düğme, saniyede 200 inç takip hızı ve 50g ivmeye sahip 6400 dpi optik sensör gibi oyun amaçlı kullanıma yönelik özelliklerle donatıldı.

Dünyanın önde gelen oyuncularının desteğiyle tasarlandı

ROG, Gladius’un tasarımı ve görünümü konusunda en iyi sonuca ulaşmak için ilk tasarım aşamalarında dünyanın önde gelen profesyonel oyuncularından yardım aldı. Sadece 116 gram ağırlığında ve 126 x 67 x 45 mm boyutlarında olan Gladius, parmak ucu, pençe stili ve avuç içi gibi tüm fare kavrama tiplerine mükemmel uyum sağlayan ergonomik tasarımlı bir kasaya sahip. Öte yandan, Maya medeniyetinden ilham alan incelikli hatlarla bezenmiş konforlu yan paneller savaşın en sıcak anlarında bile kavrayışınızın sıkı olmasını sağlıyor. Gri çelik yüzeyi olan Gladius, tere dayanıklı özel kaplaması ile uzun oyun maratonları sırasında da konfordan ödün vermiyor.

Toplam altı programlanabilir düğmesi olan farenin sol ve sağ düğmeleri üstün tepki hızı sağlamak amacıyla fare kasasından bağımsız olarak tasarlandı. Dahası, baş parmağı ileri kaydırarak kullanılan iki programlanabilir kaydırmalı yan düğmenin yanı sıra Alps® kodlayıcıya sahip bir tekerlek de bulunuyor.

Rakipsiz oyun performansı

ROG Gladius’un gelişmiş 6400DPI optik sensörü, saniyede 200 inçe kadar imleç takibi ile 1,5mm’lik kalkış mesafelerinde 50g’ye varan ivme hızına sahip. DPI kavrama düğmesi ile iki hassasiyet düzeyi arasında anında geçiş yapmak mümkün: günlük oyunlar için 1600DPI düzeyinde ayarlanmış standart mod ile daha iyi nişan almak için 400DPI düzeyinde ekstra düşük hız modu.

Gladius, en az 20 milyon tıklama ömrü olan yüksek kaliteli Omron® düğmeler, ROG’a özgü kolay geçiş sağlayan soket ve tıklama tepkisini kendi tercihlerine göre kişiselleştirmek isteyen oyunseverler için eklenen iki Japon yapımı ekstra düğme ile donatıldı.

Oyun profillerinizi kaydedebilmeniz için Gladius’ta dahili flaş bellek de bulunuyor. Yenilikçi Armoury yazılımı ile masaüstü veya dizüstü oyun bilgisayarlarınızda sınırsız sayıda profil oluşturabilir, özelleştirebilir ve saklayabilirsiniz. Yazılımda yer alan kalibrasyon aracı, sensör doğruluğunu piksel hassasiyetinde ayarlamak ve oyun içinde avantaj sağlayan tepki hızını arttırmak için yüzey karakteristiklerini analiz ederek öğrenir.

Evde kullanım ve LAN partileri için geliştirildi

ROG Gladius, masaüstü kullanım için 2 metrelik örgülü USB kablosu ve LAN partilerinde ya da Internet kafelerde kullanmak için 1 metrelik USB seyahat kablosu ile birlikte geliyor. Üstelik Gladius’u tek bir dokunuşla kablodan rahatlıkla ayırabilirsiniz. Mikro USB portu ise masa yüzeyinden birkaç milimetre yukarıda yer alır ve konnektörün masada sürüklenmesini önlemek için hafif bir eğime sahiptir. Tüm Gladius fareler bir ROG taşıma kesesi, iki ROG logo çıkartması ve dört adet kusursuz kayma sağlayan fare ayağı ile birlikte geliyor.

TEKNİK ÖZELLİKLER 1ROG Gladius

 

Bağlantı seçenekleri Kablolu USB 2.0
Takip Çözünürlüğü 6400dpi optik sensör
Takip Hızı 200ips
Takip İvmesi 50g
Tepki 1000Hz tarama hızı
Düğme Omron D2FC-F-7N (20M)
Japon yapımı ekstra Omron D2F-01F dahildir
Kablo 2 metre örgülü USB kablosu
Ekstra 1 metre normal plastik USB kablosu
İşletim Sistemi Windows 8.1, Windows 8, Windows 7, Mac OS X (10.7-10.9)
Boyutlar 126 x 67 x 45mm
Ağırlık 116g (kablosuz)
Paket İçeriği 1 x 2 metrelik örgülü USB kablosu
1 x 1 metrelik normal plastik USB kablosu
2 x Japon yapımı Omron düğmeler
1 x ROG kesesi
2 x ROG logo çıkartmaları
4 x fare ayağı

[1] Teknik özellikler, içerik ve ürünlerin bulunabilirliği önceden haber vermeksizin değiştirilebilir ve ülkeden ülkeye farklılık gösterebilir. Gerçek performans uygulamalara, kullanıma, ortama ve diğer faktörlere göre farklılık gösterebilir.

 

https://www.youtube.com/watch?v=qTsTQsPTsJI