Anasayfa Haber Elite: Dangerous Alana, Eagle Bedava!

Elite: Dangerous Alana, Eagle Bedava!

David Braben’in merakla beklenen uzay simülasyonu Elite: Dangerous için belirlenen çıkış tarihi yaklaşıyor.

David Braben ve ekibi tarafından geliştirilmekte olan Elite: Dangerous, bizlere gezip görmemiz için tüm bir galaksiyi sunacak. Halen Beta aşamasında olan younun 2014 bitmeden PC ve Mac sürümlerinin piyasada olması bekleniyor. Peki ama bu uçsuz bucaksız uzay simülasyonunda ne kullanacağız, bu da önemli bir soru!

Normalde bu tür oyunların hepsi oyuncuyu olabilecek en alt düzey gemi ve ekipmanla oyuna başlatırlar. Sonuçta işin en zevkli yanlarından biri de para kazanmak ve o parayı yeni oyuncaklar almak için harcamak. Elite: Dangerous oyuncuları için de durum çok farklı olmayacak, tabii kesenin ağzını biraz açarak bu durumu değiştirmek de mümkün!

Eğer ön siparişte bulunur ve oyunun Mercenary Edition sürümünü satın alırsanız, Braben size bazı ek güzellikler yapacak. Yukarıda resmini gördüğünüz Eagle bunlardan en önemlisi. Eagle oyunun dengelerini ciddi şekilde lehinize bozabilecek kadar güçlü değil, ancak başlangıçta daha rahat nefes almanızı sağlayacak kadar çevik ve donanımlı.

Mercenary Edition ile birlikte gelen tek şey Eagle değil. Geminiz için özel boya şemaları, geminin yanına yapıştırmak için bir adet “Day One” çıkartması, dijital oyun kılavuzu ve çizim kitabı, ayrıca sonradan eklenecek olan daha bir sürü oyun içi malzeme de bu paketin parçası olacak. Mercenary Edition’ın ön sipariş fiyatı 50 dolar, bu da bu kadar büyük çaplı bir oyun için hiç fena sayılmaz aslında. Ama oyun çıkana kadar beklemek istemezseniz, o zaman 75 dolar verip şimdiden devam etmekte olan Beta sürümüne de katılabilirsiniz.