Anasayfa Haber War Thunder Ekibi Sovyet T-44 Tankını Restore Ediyor

War Thunder Ekibi Sovyet T-44 Tankını Restore Ediyor

Sovyetler Birliği'ne ait T-44 Tankı

War Thunder’ın geliştiricisi Gaijin Entertainment, Kubinka Tank Müzesi ile birlikte eski Sovyet T-44 tankını restore ediyor. İşte tank sevenler için gerçek bir Sovyet tankının restorasyon videosu…

Gaijin Entertainment, War Thunder oyununun geliştiricisi. Farklı platformlarda 7 milyondan fazla oyuncu 2. Dünya Savaşı’ndan tarihi savaş araçlarını kullanıyor. Gaijin, Rusya’da yer alan Kubinka Tank Müzesi ile birlikte gerçek bir Sovyet tankını restore ediyor.

Savaşta T-34’ün yerine geçmesi planlanan ancak yerini sahada çok fazla yer alamadan T-54 ve T-55’e bırakan T44 tankı oldukça ilginç bir model. War Thunder’da yer alan ilk tank modellerinden de biri. Tarihi bir parça olan bu tank, restorasyondan sonra tank müzesinde ziyaretçiler için tekrar paletlerinin üzerinde ilerliyor ve şovlar yapıyor olacak. 2. Dünya Savaşı, tarih ve Sovyetler Birliği tarihi, tank tarihi meraklılarını cezbecek proje, War Thunder’ın YouTube kanalı üzerinden bölüm bölüm yayınlanıyor.

Kreatik Direktör Krill Yudintsev yaptığı açıklamada “T-44 War Thunder’daki ilk tanklardan biriydi. Şimdi son kalan birkaç T-44’ten birinin Kubinka Müzesi’nin yardımıyla tekrar diriltilmesi bizi çok heyecanlandırıyor. Bu askeri tarihten bir parçanın oyuncularımızın ve tank tutkunlarının hayatına dönüşü için nadide bir fırsat” dedi.

t44_tank-war-thunder t44_tank-war-thunder-2 t44_tank-war-thunder-3 t44_tank-war-thunder-4