Anasayfa Haber Bülten Asus Öğrencilerin Yardımcısı Olacak

Asus Öğrencilerin Yardımcısı Olacak

Yeni öğretim yılına başlayan çocukların yardımcısı hem tablette hem dizüstünde yine ASUS olacak!

Türkiye’nin her yanında ziller çaldı, yeni öğretim yılında tüm öğrenciler sınıflarındaki yerlerini aldı! Teknolojinin gelişimiyle öğrencilerin ödevleri artık internetten alınan bilgiler, çekilen fotoğraflar, kaydedilen videolar ve ders uygulamaları ile elde edilen tablolarla zenginleşiyor. Teknolojinin öğrencilerin en yakın dostu ve ders yardımcısı olduğu çağda ASUS, tatil sezonundan okula dönüş sendromunu üstün teknolojili tablet ve dizüstü bilgisayarlarıyla kolaylaştırıyor.

asus_me176c

Kristal netliğinde fotoğraf çeken tablet
ASUS’un Haziran ayında piyasaya sürdüğü yeni MeMO Pad serisinden ME176C, ödevlerini kristal netliğinde fotoğraflarla süslemek isteyen öğrenciler için ideal bir tablet seçeneği olarak öne çıkıyor. Android işletim sistemi ile çalışan MeMO Pad ME176C 64-bit Intel Atom Z3745 dört çekirdekli işlemcisi sayesinde sorunsuz ve hızlı internet deneyimi sunarken öğrencilerin en çok kullandığı ders uygulamalarını da rahatlıkla çalıştırabiliyor. 7 inç boyutunda 1280 x 800 IPS HD ekrana sahip MeMO Pad ME176C, 2.0 MP ön ve 5 MP arka kamerası ile son derece ayrıntılı, kristal berraklığında fotoğraflar sunuyor. Üstelik, Miracast desteği sayesinde, tableti Miracast uyumlu herhangi bir harici ekrana bağlayarak tablet içeriğini büyük ekranda görüntüleyebiliyorsunuz. Yalnızca 295 gram ağırlığındaki MeMO Pad ME176C’nin pil ömrü 9 saate kadar çıkıyor. ASUS MeMO Pad ME176C siyah ve beyaz renk seçeneklerine sahip.

ASUS MeMO Pad ME176C’nin tavsiye edilen perakende fiyatı 399 TL.

asus_t100
Okulda dizüstü, elde tablet!
ASUS, Intel® Atom™ “Bay Trail” dört çekirdekli işlemci ve 10.1 inç ekranla dikkat çeken, aynı zamanda tek başına bir Windows 8.1 tablet olarak da kullanılabilen, çıkarılabilir ekranlı Transformer Book T100, öğrencilere aradıkları esnekliği sunuyor. Transformer Book T100, 1,07 kg ağırlığıyla mevcut dizüstü bilgisayarların en hafifi olmakla kalmıyor, tablet olarak kullanıldığı zamanlarda 550 gram ağırlığıyla 10 inç tabletlerin de en hafifi olmayı başarıyor! Transformer Book’un 10.1 inçlik ekranı, 1366 x 768’lik canlı bir çözünürlüğe ve günışığında mükemmel görüş sağlayan geniş 178 derece görüş açısı için IPS teknolojisine sahip. Kapasitif çoklu dokunmatik ekran, tablet modundayken harika bir parmak ucu kontrolü sağlıyor, ayrıca muhteşem ASUS “Reading Mode” teknolojisi uzun süreler boyunca okuma yapabilmeyi kolaylaştırmak için ekranı otomatik olarak ayarlıyor. 11 saate kadar pil ömrüne sahip Transformer Book T100, öğrencilere ödevlerinde en çok yardımcı olacak programlardan Word, Excel, PowerPoint ve OneNote’un tam sürümlerini içeren Microsoft Office Home & Student 2013 ile birlikte geliyor.

Transformer Book’un tavsiye edilen perakende fiyatı 999 TL.