Anasayfa Haber Bülten Yandex.Browser İle Maçı Kaçırmayın

Yandex.Browser İle Maçı Kaçırmayın

Taraftarlar, yenilenen Yandex.Browser ile maçın skorundan anında haberdar olacak.

Hayatı kolaylaştıran hizmetleriyle dikkat çeken Yandex, taraftarlara özel sunduğu Yandex.Browser hizmetini yeniledi. Güncellenen tasarımlar ve yeni futbol widgeti sayesinde taraftarlar, tuttukları takımı yalnızca kalplerinde değil tarayıcılarında da taşıyacak, maç skorlarından anında haberdar olacak.

Yandex’in Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarlarına özel tarayıcıları, yenilenen futbol temalı tasarımları ve Yandex.Browser’ın üst kısmında yer alan Tablo’ya eklenen futbol eklentisiyle taraftarları her saniye takımları hakkında bilgilendiriyor. Yandex’in özel taraftar tarayıcılarını kullananlar, Süper Lig’de oynanan maçın skorundan anında haberdar olacağı gibi, bir sonraki maç hakkında detaylı bilgiye sahip olacak.

Yandex.Browser deneyimini merak edenler ve Yandex’in taraftarlara özel hizmetlerinden faydanlanmak isteyenler; takımlarına özel tarayıcılarını browser.yandex.com.tr/bjk, browser.yandex.com.tr/fb veya browser.yandex.com.tr/gs adreslerinden indirebilirler. Yandex’in Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray’a özel tarayıcılarını ve akıllı arama satırını kullanarak arama yapan taraftarlar aynı zamanda takımlarına destek olmaya da devam edecek. Taraftarlar, tuttukları takımın arama motorunda ne kadar çok arama yaparsa takımları da o kadar çok kazanacak.

Futbol widgetini tablolarına eklemek isteyen mevcut Yandex.Browser taraftar versiyonu kullanıcılarının, Tablo’daki “Ekle” tuşuna basarak Beşiktaş için bjkwidget.yandex.com.tr, Fenerbahçe için fbwidget.yandex.com.tr ve Galatasaray için gswidget.yandex.com.tr adreslerini eklemeleri yeterli.