Anasayfa Haber Microsoft’un Bu Oyundan Beklentisi Yüksek

Microsoft’un Bu Oyundan Beklentisi Yüksek

Yakında çıkacak olan Sunset Overdrive için çekilen reklam filmi, Microsoft’un beklentilerinin yüksek olduğunu gösteriyor.

Bir reklam filmi ekibi kalkıp da bir aksiyon oyunu için gerçek aktörlerle reklam filmi çekmeyi denerse sonuç ne olur? Aşağıdaki videoyu izlediğinizde neler olacağını kendiniz de göreceksiniz. Oyunun adı Sunset Overdrive ve yakında Xbox One oyun konsoluna özel olarak çıkacak yapımlardan biri.

Ratchet & Clank serilerinin yaratıcısı olan Insomniac Games tarafından geliştirilen oyun, Microsoft tarafından sırf Xbox One’a özel olarak yayınlanacak. Yapımcı firmayı ve Ratchet & Clank serilerini biraz tanıyorsanız, bu oyunun da hayli çatlak ve eğlenceli olacağını tahmin edebilirsiniz. Nitekim oyunun ana karakteri bir gazoz şirketinde çalışan sıradan bir eleman, karşısındaki düşmanlar ise tuhaf bir enerji içeceğini yudumladıktan sonra yaratığa dönüşen insanlar!

Sunset Overdrive eğer bir değişiklik olmazsa 28 Ekim tarihinde Kuzey Amerika pazarında, 31 Ekim tarihinde de Avrupa pazarında satışa sunulacak. Aşağıdaki reklam filmini izleyerek oyunun çatlaklık derecesini kendiniz de ölçebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=hAwma88K2ok