Anasayfa Haber Bülten Cooler Master Yeni Klavyesini Tanıttı

Cooler Master Yeni Klavyesini Tanıttı

Cooler Master, hızlı ve rahat yazmak için tasarlanmış hybrid klavyesi olan NovaTouch TKL modelini duyurdu.

Saf Performans

Cooler Master NovaTouch TKL, e-spor profesyonellerine ve sürekli klavyede yazı yazan kullanıcılara en üst seviye klavye kullanım deneyimi sunar. Bunu başarabilmek için, NovaTouch TKL harekete geçmek için 45 gram güç isteyen ve 1 mm hareket noktasına sahip hibrid Japon anahtarları kullanır.

Cooler Master’ın bu benzersiz anahtarının yumuşak bir basma hissi, dokunsal bir tetik noktası ve hızlı bir filtreleme zamanı vardır. Filtreleme geleneksel mekanik anahtarlara kıyasla 3 kez daha hızlıdır ve böylece APM’nin (Actions per Minute) donanım kısıtlamalarına takılmamasını sağlar. Ayrıca anahtar, klavye özelleştirme meraklıları için Cherry MX tuşları ile tamamen uyumlu olarak tasarlanmıştır

The NovaTouch TKL, N-key rollover ve anti-ghosting teknolojileriyle donatılmıştır. Klavyede ayrıca oyun esnasında değiştirebileceğiniz tekrar hızı için tuşlar bulunmaktadır. Klavyede bütün bu özelliklerin kontrolü için 128 kb hafıza kullanılmaktadır.

Fonksiyonel Yapı

The NovaTouch TKL ergonomik bir yapı sevenler için uygun kompakt ve nümerik pedi olmayan bir klavyedir. Ufak boyu sayesinde fareyi merkeze daha yakın tutup, uzun saatler kullanım sonucunda oluşacak omzunuzdaki yükü azaltabilirsiniz. Turnuvalara kolaylıkla yanınızda taşıyabilirsiniz. NovaTouch TKL tak-çıkart 1.8 metre mikro USB örgülü bir kabloya sahiptir.

Bulunabilirlik

The NovaTouch TKL şu an Kuzey Amerika ve Asya ülkelerinde satıştadır. Avrupa’da Kasım ortasında satışa başlanacaktır ve bunun için ön sipariş açılacaktır. Ülkenize geldiğinde haberdar olmak için bu sayfaya kayıt olabilirsiniz. Fiyat ülkelere göre değişiklik gösterebilir.