Anasayfa Makale PlayStation 4 İçin En İyi Ücretsiz Oyunlar

PlayStation 4 İçin En İyi Ücretsiz Oyunlar

PlayStation 4 platformunda yeni oyunların çıkışını beklemekten sıkıldıysanız, bu makalemizde sizlere önereceğimiz ücretsiz oyunlar ile de hoşça zaman geçirebilirsiniz.

Sony’nin yeni nesil oyun konsolu pazara hızlı bir giriş yapmıştı. Xbox One ile olan mücadele de bir hayli öne geçen PS4 konsolu için her geçen gün yeni oyunlar duyuruluyor. Bir çoğunun çıkış tarihi yaklaştı. PlayStation 4 oyuncuları, konsolun çıkış tarihinden bu yana konsolda oyun oynayamamaktan şikayetçiydi. Bu sırada vakit öldürebileceğiniz ve bir yandan da eğlenebileceğiniz ücretsiz PlayStation 4 oyunlarını sizler için listeledik.

Blacklight: Retribution

blacklight-retribution

PlayStation 4 konsolunu, FPS pazarına sürülecek yeni oyunları tecrübe etmek için satın aldıysanız, Blacklight: Retribution’u mutlaka denemelisiniz. Call of Duty serisini andıran bir dünyada geçen Blacklight için herhangi bir ücret ödemeniz gerekmiyor. Ancak P2W mantığı ile oyun içi para satın alınarak, yeni özellikler açmanız mümkün. Seviye atladıkça birçok yeni silaha kavuşacaksınız. Bunun yanı sıra kendi zevkinize göre mühimmat dizme imkanınız var. Ücretsiz bir FPS oyunu olmasına karşın, oyuncuya fazlasıyla içerik sunuluyor.

Oyunu PSN Store üzerinden ücretsiz olarak indirmek için buradaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

DC Universe Online

dc-universe-online

Çizgi roman dünyasının ağır toplarından biri olan DC Comics’in MMORPG oyununu mutlaka duymuş olmalısınız. PC ve PS3 için piyasaya sürülen bu online oyunun, PlayStation 4 sürümü de geçtiğimiz aylarda kullanıcılara sunuldu. Oynanabilirliği çok basit olan DC Universe Online ile bu evrendeki en önemli kahramanları ya da kötü adamları kendinize akıl hocası olarak seçiyorsunuz. Batman, Superman, Joker, Lex Luthor gibi karakterlerin boy gösterdiği oyunun en güzel yanı ise kanepenize serilip, DualShock 4 ile keyifli bir oynanabilirlik sunması.

Oyunu PSN Store üzerinden ücretsiz olarak indirmek için buradaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

The Pinball Arcade

pinball-arcade-ps4

Ülkemizde de oyun salonlarının vazgeçilmezi haline gelen Pinball’ın, sanal ortamda birçok farklı sürümü yapılmıştı. Önünde uzun kuyruklar oluşturulan Pinball’ı oynama zevki, sanal ortamdan daha farklı oluyor. Ama gene de şansını sanal dünyada denemek istiyorsanız PlayStation 4 için sunulan ücretsiz The Pinball Arcade oyununa göz atmakta fayda var. Farklı farklı masa seçenekleri ile sunulan oyunda ilerledikçe, daha fazla içeriğe de sahip olabiliyorsunuz.

Oyunu PSN Store üzerinden ücretsiz olarak indirmek için buradaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Zen Pinball 2

zen-pinball-2

Eğer üstteki Pinball oyununu beğenmediyseniz, bir başkasını her zaman için deneyebilirsiniz. Zen Pinball 2, konsept açısından The Pinball Arcade’e göre daha farklı. Hatta biraz daha eğlenceli olduğunu söyleyebiliriz. Klasik pinball masaları yerine sevilen birçok markanın ögeleri kullanılıyor. Star Wars, Street Fighter, Plants vs. Zombies gibi içerikler başarıyla oyuna yedirilmiş. Oyun tam olarak ücretsiz değil. Deneme sürümü oldukça uzun bir oynayış sağlıyor. Eğer oyunu severseniz, daha sonra tam sürümünü satın alabilirsiniz.

Oyunu PSN Store üzerinden ücretsiz olarak indirmek için buradaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

War Thunder

war-thunder

Savaş oyunları meraklısıysanız War Thunder’ın gözünüzden kaçmış olması imkansız. Ücretsiz olarak sunulan bu devasa online savaş oyununda 2. Dünya Savaşı’ndan, Kore Savaşı’na kadar birçok cephede savaşabiliyorsunuz. O dönemin tanklarını ve uçaklarını kontrol ederek düşmanı alt etmeye çalışıyorsunuz. Bunun için arkadaşlarınıza güvenmeli ve yeni araçlar açmayı da unutmamalısınız. Tek kişilik hikaye moduna da sahip olan War Thunder’ın asıl zevkinin Multiplayer arenada çıktığını söylemekte fayda var. P2W içeriğine sahip olsa da, oyun içinde kazanacağınız tecrübe ile açabileceğiniz birçok araç ve özellik bulunuyor.

Oyunu PSN Store üzerinden ücretsiz olarak indirmek için buradaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Warframe

warframe

Gears of War ya da Mass Effect gibi TPS-aksiyon oyunlarını seviyor musunuz? O zaman mutlaka, ücretsiz olarak sunulan Warframe oyununa bakmalısınız. F2P mantığı ile sunulmasına karşılık 5 ile 150 dolar arasında oyun içi para satın alarak karakterlerinizi geliştirebiliyorsunuz. Arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz bilimkurgu türündeki bu oyunun keyifli arayüzü ve eğlenceli grafiklerini denemekte fayda var.

Oyunu PSN Store üzerinden ücretsiz olarak indirmek için buradaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

PlayStation Plus Üyeliği

playstation-plus

Son bir öneri olarak aylık ya da yıllık bir ücret karşılığında PlayStation Plus üyeliği satın almanızı öneriyoruz. Bu üyelik, PS4 kullanıcısına birçok indirim ve kampanya sunuyor. Oyunlar piyasaya çıkmadan önce ücretsiz olarak beta süreçlerine katılabiliyorsunuz. Bu üyeliğin en güzel tarafı ise her ay birçok oyunu ücretsiz olarak kullanıcıya sunması. PlayStation Plus üyeliğiniz devam ettiği sürece bu oyunları ücretsiz olarak oynayabiliyorsunuz.