Anasayfa Haber Yeni Bir Far Cry, Yeni Bir Psikopat!

Yeni Bir Far Cry, Yeni Bir Psikopat!

Far Cry 4’ün çıkış tarihi yaklaşırken, Ubisoft heyecanı canlı tutmak için yeni videolar çıkarmaya devam ediyor.

Far Cry oyunlarının artık değişmez ana unsuru haline gelmeye başlayan psikopat ana karakterler, Far Cry 4 ile yeni ve farklı bir lezzete bürünüyor. Huzurlarınızda Pagan Min, kendisi hikayenin geçtiği Kyrat’ın acımasız kralıdır! Adını ondokuzuncu yüzyılda Burma krallığında yaşamış olan bir prensten aldığını biliyor muydunuz? Tahta geçmek için kral olan öz babasını acımasızca katleden bir prensten!

Bazılarına göre bir önceki oyun olan Far Cry 3’te başrolü oynayan Vaas, oyun tarihindeki en lezzetli ruh hastalarından biriydi. Ancak henüz oyunu oynamadan Pagan Min hakkına kesin bir karar vermemek lazım, sonuçta biraz metroseksüel bir havası olsa da, en azından bu yeni videodaki hareketleri bizce ümit vaat ediyor. Sonuçta bir oyundaki ana kötü karakterden ölesiye nefret edebilmek kadar oyunu oynanabilir kılan başka ne var ki?

Tabii bu kısa video bize sadece yeni düşmanımızı değil, Kyrat topraklarında gündelik yaşamı da biraz tanıtıyor. Kralın acımasız adamları, direnişçiler, kafası bozuk kaplanlar ve bastığı yere dikkat etmeyen filler, bu topraklarda sıradan şeyler! Aşağıdaki videoyu izleyerek oyunda yapabileceğimiz çeşitli kahramanlıkların örneklerine kendiniz de şahit olabilirsiniz. Şahsen oyunun çıkış tarihi olan 18 Kasım’ı sabırsızlıkla bekliyoruz!