Anasayfa Haber Yeni Metal Gear Solid 5 Videoları Çıktı

Yeni Metal Gear Solid 5 Videoları Çıktı

Metal Gear serilerinin hayranlarının merakla beklediği yeni oyun için iki yeni video yayınlandı.

Hideo Kojima’nın gözbebeği olan Metal Gear oyunlarında son perde Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain adını taşıyor. Kojima Productions tarafından geliştirilen oyun için henüz kesin bir çıkış tarihi verilmiyor, ancak 2015 yılında piyasaya sürüleceği söyleniyor. Tabii ki oyun Konami damgasıyla dağıtılacak.

Bu oyunun hikayesi Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes sonrasında gerçekleşen olayları konu alacak. Venom Snake bir önceki oyunda olanların intikamını almak için Afrika ve Afganistan’a gidecek. Tabii o esnada Afganistan’ın Sovyet işgali altında olması da ortamı hayli şenlendirecektir. Bu oyunda da oyuncuya rahat hareket edebileceği geniş ve açık bir oyun dünyası sunulacak.

Aşağıdaki iki video geçtiğimiz günlerde yapılan Tokyo Oyun Fuarı esnasında Japonca olarak gösterilmişti. Aradan geçen sürede bunların İngilizce versiyonları da halka açık olarak yayınlandı. İlk video nispeten kısa ve oyundaki karakterlerden bazılarını gösteriyor. İkincisi ise hayli uzun ve oyunun genel yapısı hakkında bolca bilgi veriyor.

https://www.youtube.com/watch?v=HywkFVKGgbQ

https://www.youtube.com/watch?v=tXf1xKiKKu0