Anasayfa Haber 24 Ayar Nikon İster Misiniz?

24 Ayar Nikon İster Misiniz?

Zengin ve güçlülere elektronik cihaz satmanın en iyi yolu, onları altın ve mücevherle kaplamak gibi görünüyor.

Technopat sayfalarında daha önce de para sıkıntısı olmayan üst tabakadan müşterilere yönelik tasarlanmış elektronik cihazların haberini yapmıştık. Görünen o ki özellikle belirli bir kesim paranın alabileceği en üst seviye elektronik cihazları rahatça satın alabiliyor olmaktan yeterince tatmin olmuyor. Bu tür müşteriler için cihazların değerli madenler ve taşlarla kaplı olması, hayatın en önemli unsurlarından biri!

Tabii bu pazarı değerlendiren pek çok mücevherat firması da var. Amerika, Almanya ve Hong Kong’da kolları bulunan Brikk, bu tarz ultra lüks tasarımlar pazarlayan şirketlerden biri. Brikk’in internet sitesine girdiğinizde, mücevheratın yanında bir de Lux serisini görebilirsiniz. Bu seride altın ve mücevherle bezeli Apple ürünlerinin yanı sıra, Samsung ve HTC gibi markaları da bulmak mümkün.

Sonuçta cep telefonları devamlı elde gezen cihazlar ve gösteriş yapmak istiyorsanız onları som altınla kaplatmaktan daha mantıklı ne olabilir ki?! Ama tabii bazıları için bu yeterli değil, o yüzden de Brikk çok yakında yeni bir ürün çıkaracağını duyurdu. Nikon Df fotoğraf makinesi ve Nikkor 14-24 f/2.8 lensten oluşan bu yeni set, normalde metal alaşım olan pek çok kısmın 24 ayar altınla değiştirilmesiyle ortaya çıkmış.

Bu setin fiyatı yaklaşık 30,000 dolar civarında olacak ve tabii ki bu tür ürünlerde adet olduğu şekilde sipariş üzerine üretilecek. Nikon Df fotoğraf makinesi biraz retro tasarıma sahip olsa da gerçekte bir DSLR ve standart modelin satış fiyatı 3,000 dolar civarında. Peki bunu kimler alacak derseniz, büyük ihtimalle bu tür parlak nesnelere bayılan Arap şeyhlerinin ilgisini çekecektir. Zaten bir savaş muhabirinin elinde hayli sırıtacak bir tasarım!