Anasayfa Haber Bülten Stratosfer.co.uk: Bulunduğunuz Yeri İngiltere Yapan VPN

Stratosfer.co.uk: Bulunduğunuz Yeri İngiltere Yapan VPN

Her cihazdan ayrı ayrı ayar yapmaya gerek bırakmayan, güvenilir VPN hizmeti veren Stratosfer.co.uk artık Türkiye’de de hizmet vermeye başladı…

Kullandığı teknolojiler ile bulunduğunuz yerde güvenilir bir VPN bulutu oluşturan Stratosfer.co.uk, bu sayede bütün cihazlarınızı ayrı ayrı ayarlamadan hızlıca güvenli internete girmenize imkan sağlar. Çevrimiçi güvenliğin ve kişisel verilerin korunmasının bir hak olduğu günümüzde kullanıcıların bu gereklerini sağlayabilmeleri amacı ile kurulan Stratosfer.co.uk, Türkiye’ye de hizmet vermeye başladı.

Türkiye’de hizmetini Türkçe olarak verecek olan Stratosfer.co.uk’in müşterileri arasında, Türkiye’de yaşayan expatlardan, hassas verisi bulunan avukatlar, danışmanlar, muhasebeciler, şirket yöneticileri, politikacılar mevcut.

Stratosfer.co.uk Ülke Müdürü Atıf Ünaldı
Stratosfer.co.uk Ülke Müdürü Atıf Ünaldı

Stratosfer.co.uk ülke müdürü Atıf Ünaldı yaptığı açıklamada “İnternet artık 1990’larda olduğu gibi saf ve temiz değil. Bu nedenle kişisel güvenliğe daha çok dikkat ve emek harcamak gerekiyor. Bütün iletişimimizi yaptığımız bu mecrada, kişisel verilerimizin güvenliğini sağlamamak, perdeleri açık bir evde yaşamaya benziyor. İçerde hukuksuz birşey yapmıyoruz, isteyen evimizi gözetleyebilir nasıl diyemiyorsak, bunu internet bağlantımız için de  diyemeyiz. Kişisel güvenliğine önem veren herkesi bu sebeple stratosfer.co.uk’i incelemeye davet ediyorum.

 Stratosfer.co.uk Hakkında

Stratosfer.co.uk iletişim mahremiyeti ve gizlilik politikaları hizmeti veren bir İngiliz şirketidir. Bu nedenle kurulduğundan kısa bir süre sonra 100binden fazla müşteriye sahip olmuştur. İngiltere’nin bu konudaki yaptırımlarını görmek için https://www.gov.uk/data-protection/the-data-protection-act adresine girebilirsiniz.

stratosfer-privacy-solutions