Anasayfa Haber Bülten Samsung Galaxy ALPHA 13 Ekim’de Türkiye’de!

Samsung Galaxy ALPHA 13 Ekim’de Türkiye’de!

Samsung, kompakt tasarımıyla etkileyici görünüme sahip Galaxy Alpha ile akıllı telefon tasarımına farklı bir bakış açısı getiriyor.

Samsung Electronics, Galaxy Alpha ile akıllı telefonlar özelindeki yeni tasarım yaklaşımını 13 Ekim tarihinde Türkiye’deki tüketicilerin beğenisine sunuyor. Samsung Galaxy akıllı telefon ailesinin en son üyesi Galaxy Alpha, özenle tasarlanmış metal çerçeveli kasaya sahip. Mat görünümü ve kompakt yapısıyla, gelişmiş bir tasarıma sahip olan ürün, aynı zamanda serinin amiral gemisi Galaxy serisinin sunduğu deneyimi yaşatmaya da devam ediyor. Zarif ve pratik bir ürün olarak tasarlanan olan Galaxy Alpha, stil ve yüksek teknolojinin ideal kesişim noktası olarak kullanıcılarla buluşmaya hazır.

Samsung Electronics Mobil Pazarlama İletişimi Müdürü Şule Bülbülkaya, “Kullanıcıların isteklerinden yola çıkılarak üretilen Galaxy Alpha, 13 Ekim tarihinde Türkiye’deki tüketicilerle buluşuyor. Yepyeni görünümüyle şıklık ve işlevselliği bir arada sunan Galaxy Alpha’nın Türkiye pazarında da üstün başarılar elde edeceğine dair inancımız tam. Göz kamaştırıcı metal kasası, ince ve hafif yapısı ve son derece güçlü donanımıyla Galaxy Alpha kullanıcıların yanlarından ayırmak istemeyecekleri bir ürün olacak.” dedi.

Galaxy serisi tasarımında yeni bir standart

Samsung, estetik özelliklere ve kullanışlı, kompakt bir yapıya odaklanarak, Galaxy Alpha ile galaxy serisi tasarımına yepyeni bir yaklaşım getirdi. Kullanıcıların, işlevsellikten ödün vermeden kendi tarzlarını yansıtabilmelerini sağlamak için geliştirilen Galaxy Alpha; metal çerçeveli kasası, zarif kavisli köşeleri ve ustaca tasarlanmış hafif yumuşak dokulu arka kapağıyla gelişmiş bir tasarıma sahip. Buna ek olarak yumuşak hatları ve mat görünümü ile metal çerçeveli kasanın göz alıcı yansıması, mükemmel bir kontrast oluşturuyor. 6.7 mm’lik ince tasarımıyla Galaxy Alpha, bugüne kadar üretilen en ince Galaxy modeli. Galaxy Alpha, kompakt yapısı ve 115 gr.’lık ultra hafifliği sayesinde tüketicilere tutuş rahatlığı ve kontrol kabiliyeti de sunuyor.

Güçlü Samsung Galaxy deneyimi

6.7 mm.’lik inceliği ve 115 gr.’lık ultra hafif tasarımının yanı sıra Galaxy Alpha, kullanıcılara güçlü bir donanım vaat ediyor. 4,7 inç Super AMOLED ekran, gerçek zamanlı HDR ve Faz Algılama teknolojileri ile eşsiz bir görüntüleme ve fotoğraf deneyimi sunan gelişmiş kamerası cihazın dikkat çeken özellikleri arasında yer alıyor. Galaxy Alpha ayrıca, Ultra – Güç Tasarruf Modu, Kalp Hızı Ölçer’li S-Health, Özel Mod ve Parmak İzi Tarayıcısı’na da sahip. Samsung’un yeni şık ve akıllı telefonu, Samsung Gear Fit Gear 2 cihazlarıyla da uyumlu.

13 Ekim tarihinde tüketicilerle buluşacak Samsung Galaxy Alpha 1.899 TL’lik tavsiye edilen satış fiyatı ve “Kömür Siyahı”, “Parlak Beyaz”, Altın sarısı” ve “Parlak Gümüş” renk temaları ile satışa sunulacak.