Anasayfa Haber Kedi Kulaklarına İnanılmaz İlgi!

Kedi Kulaklarına İnanılmaz İlgi!

Indiegogo üzerindeki projelerden biri olan kedi kulaklıklar, inanılmaz bir ilgi çekerek çok büyük para topladı.

İki eski Berkeley mezunu tarafından kurulan Axent Wear, en beklenmedik fikirlerin bile ne kadar büyük ilgi görebileceğinin göstergesi haline gelmiş bulunuyor. Firmanın kurucuları kafalarındaki fikri Indiegogo üzerinde halka açtıkları andan itibaren, beklediklerinin çok üzerinde bir ilgiyle karşılaşmışlar.

Öyle ki, Axent Wear tarafından ortaya sürülen proje, hedeflenen parayı çoktan aşmış ve neredeyse 750,000 dolar sınırına dayanmış. Indiegogo’nun tıpkı Kickstarter gibi bir “toplumsal fon sağlama” sitesi olduğunu da bilmeyenler için hatırlatalım.

Axent Wear tarafından geliştirilen ürün, biraz farklı bir tasarıma sahip bir kulaklık. Büyük ve kulakları tamamen kapatan yapısının yanı sıra, farklı renklerde yanan led ışıklandırmasıyla da kendini benzerlerinden ayıran kulaklığın tüm özellikleri bundan ibaret değil. Tepesindeki kedi kulaklarını andıran iki çıkıntı hem kedi, hem de anime sevenlerin ilgisini çekecek bir tasarım.

Ancak tepedeki bu kedi kulakları sadece göstermelik değil, içlerindeki hoparlörler sayesinde istendiğinde dışarıya müzik yayını yapma imkanı da tanıyorlar. Kullanıcı bir tuşa basarak dinlediği müziği çevresindekilere dinletebiliyor. Axent Wear bu kulaklıklar için 115 dolar gibi bir fiyat belirlemiş. Ancak Indiegogo üzerindeki farklı destek paketleri, katılımcılara farklı ödüller de vaat ediyor.